Veljmiesten viikottainen harjoitustunti 2019.

6.11.2019.
Veljmiesten harjoitustunti Rauhalahti Bowlingissa aloitetaan jälleen maanataina  11.11 klo 19-20. Harjoitusvuoro jatkuu maanantaisin aina vuoden loppuun saakka poisilukien maanatai 18.11, jolloin keilataan Arskan kisan finaali. Hyvösen Arto on myös paikalla tarpeen mukaan. Seura hoitaa ratamaksut. Harjoituksiin osallistumalla on sitten samalla myös käytettävissä mahdollisuuksiensa mukaan paikallissarja- sekä seuraotteluihin. Vuodenvaihteessa arvioidaan tapahtumalle jatkoa saatujen kokemusten ja vuoron suosion perusteella.

10.1.2019.
Veljmiesten johtokunta päätti lopettaa kohtalaista suosiota saaneen yksilöharjoittelun tuen vuoden 2018 lopussa. Torstain klo 19 harjoitustunti jatkuu kuitenkin vielä kuluvan tammikuun loppuun saakka,eli viimeinen kevätkauden tunti on 31.1. Osayynä lopettamiseen on vasta päättyneiden Tinojen poikkeuksellisen vaisu tuotto. Jatkon tilanne arvioidaan seuraavan kerran ensi kauden alussa.

8.11.2018.
Veljmiesten kaksi kuukautta käytössä ollut tostai-illan yhteisharjoitus on herättänyt mukavasti kiinnostusta ja porukka on ollut kerta kerran jälkeen innostuneempana mukana.  Hyvösen Arto on junnutuntinsa päälle vetänyt harjoituksia kiitettävän aktiivisesti ja ollut myös joukkueen vetäjänä senioreiden valtakunnansarjakierroksilla. Harjoitustunnilla käytössä on ollut myös videolaite, joten suorituksia on voitu analysoida valmentajan kanssa ja sopia mitä heitossa voisi kehittää ja miten. Itsekullakin tuntuu parannettavaa olevan ja kahden kuuukauden jakson jälkeen intoa itsensä kehittämiseen on löytynyt. Kun tehdään jotain yhdessä muulloinkin kuin kilpailuissa näyttää jokkuehenkikin kohenevan.
Torstaiharkot päätettiin jatkaa viikotaisena jäsenille ilmaisena tapahtumana ainakin tämän vuoden lopuun saakka. Porukkaa on ollut keskimäätrin 8-10 ja käytössä yksi rata jokaista kahta heittäjää kohden. Joukkoon kyllä mahtuu lisääkin. Ilmoittautua kannattaa etukäteen RB hallille jotta ratoja voidaan varata tarpeeksi. Tulukeehan radalle.
 

31.8.2018.
Seuran johtokunta  on päättänyt aloittaa syyskuun alusta alkaen kokeiluluontoisesti osallistumisen Veljmiesten jäsenten harjoittelukustannuksiin Rauhalahti Bowlingissa. Harjoitella voi arkisin päivähinnalla 9-16 tai valinnaisesti 16 jälkeen iltahinnalla. Hallilla on lista jonne harjoituskerrat merkitään ja keilaaja maksaa oman osuutensa suorituksen yhteydessä. Seura osallistuu maksimissaan kuuteen harjoitustuntiin kalenterikuukaudessa/keilaaja.
Syyskuun ajan toteutetaan lisäksi yhteisharjoituskokeilu torstaisin klo 19-20. Ilmoittautumiset hallille etukäteen puhelimitse, niin ratoja varataan riittävä määrä. Yhteisharjoitus on jäsenille maksuton. Nyt  "veljekset" harjoituksiin. Syyskuun lopulla katsotaan miten homma lähtee käyntiin ja jos aktiivisuutta ilmenee jatketaan kokeilua toistaiseksi. Kokemusten perusteella viritetään systeemiä tarpeen ja seuran talouskehityksen puitteissa. Yksityiskohtia RB hallilta ja seuran whatts app ilmoitustaululta.  rstr