Veljmiesten omat kisat/ tapahtumat 2020/2021

5.11.2020 tilanne: Kausi 2020/2021 on ollut ja jatkuu koronarajoitusten varjossa hiukan poikkeuksellisena, Veljmiehet pystyivät kuitenkin viemään läpi perinteisen kauden avaustapahtuman syyskuun puolivälin paikkeilla melkolailla normaalikuvioin. Kolmiottelu ja tilikokous vietiin läpi turvälejä kunnioittaen kuin myös ruokailu.
Perinteinen Tinakisa on ohjelmassa marraskuun 17 alkaen huipentuen finaaliin sunnuntaina 3.1.2021. Tinojen järjestysnumero onkin 47, eli kisaa on keilattu katkeamattomana ketjuna  47 vuotta. Seuraotteluita Tinojen yhteydessä ei tällä kaudella rajoitusten vuoksi järjestetä entisessä laajuudessa vaan mahdollisesti pienempinä haasteotteluina.
-Veljmiesten mestaruuskisa  keilataan torstaina 19.10 klo 18 alkaen. Kisaan hankitaan uusi kiertopalkinto, koskapa Sami Päiväniemi vei edellisen omakseen viime syksynä kolmannella  mestaruudellaan.
-Keväällä pelataan jälleen myös BOX 300 kilpailu ja kauden päättäjäistapahtuma vuosikouksineen on myös ohjelmassa alkukesästä.
Tinoista ja BOX 300:sta omat välilhedet KISAT&TAPAHTUMAT otsikkolehden alla.


Kuvia vanhemmista tapahtumista.
Syksyisin kausi avataan kolmiottelulla ja tilikokouksella. Paikalle saapuneet mahdolliset uudet jäsenet esitellään ennen keilailuosuuden alkua. Päivän päätteeksi ruokaillaan seuran laskuun sekä saunotaan.

Keväisin kauden lopussa vietetään kauden päätöstilaisuus ja samalla seuran kevätkokous. Palkitaan kauden aikana ansioituneita seuran jäseniä vuoden Veljmies, Veljpoeka ja Veljpuolj palkinnoilla. Kuvakooste vuoden 2015 keväältä.

2017 keväällä papahtuma oli perinteisen Niuvan majan sijaan Tahkovuorella hulppeassa Gallialaisessa lomatalossa. Seuran golffarit selvittelivät keskinäisen paremmuutensa jo aamupäivällä ennen muuta ohjelmaa. Poiketen edellisvuosista ennen kokousta ruokailtiin joukolla ravintolassa. Gallialaisen kokouksen ja saunomisen jälkeen ilta jatkui yhdessä aina valomerkkiin saakka. Osa yöpyikin viihtyisän Gallian suojissa.