Omat vanhemmat tapahtumat.

9.6.2019.

Veljmiehet vietti eilen seuran keilakauden päättäjäiset Rauhalahden leirintäalueen mökillä. Kuusi golfaria ja kolme frisbeegolfaria kävi aamupäivällä testaamassa taitojaan Tarinassa sekä Puijolla melko lailla helteisessä säässä. Molemmissa ryhmissä oli yksi "farmipelaaja" joukossa ja kisojen epävirallisesta luonteesta johtuen, ei tuloksista tässä sen enempää.

Iltapäivällä varsinainen tilaisuus alkoi saunan, ruokailun ja sääntömääräisen kevätkokouksen merkeissä. Kokouksessa valittiin mm ensi kauden toimihenkilöt. Seuran puheenjohtajana jatkaa Mirka Törhönen ja uutena sihteerinä aloittaa Jari Holopainen. Johtokunnassa jatkavat lisäksi Raimo Strömberg ja Lauri Leppänen, sekä uusina jäseninä johtokuntaan valittiin Helge Kolehmainen ja Joni Törhönen.Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Helge Kolehmainen ja Jari.Holopainen

Valittiin joukkuevalitsijat 2019/20 seuraavasti: Paikallissarja Lauri Leppänen ja Helge Kolehmainen. Miesten 1-sarjaan  Sami Päiväniemi ja senioreiden 2- sarjaan Arto Hyvönen. sekä Juha Haataja. Tavoitteeksi ensi kauden paikallissarjassa kaksi joukkuetta 3 parhaan joukkoon. Valtakunnansarjassa tavoitteet ykkösjoukkueella ylempään jatkosarjaan ja senioreilla nousu ykkössarjaan.
Kokous hyväksyi yksimielisesti johtokunnan päätöksen Tinojen  mukanaolosta ensi kauden Finnish Masters kiertueessa B-tasolla. Tehtiin myös ennakkopäätös, että talven Ballmastersiin osallistumista joukkueella tuetaan resurssien puitteissa ja/tai salliessa.

PJ:n valinta vuoden Veljmieheksi oli Sami Päiväniemi, joka oli mm suomen mestaruusfinaalissa sijalla 24 ja menestyi hyvin kauden erikoiskilpailuissa, sekä on pysytellyt kuluneen kauden seuran TOP 5 keskiarvoykkösenä. Vuoden Veljpoeka on Arto Hiltunen, joka on nostanut keskiarvoaan nopeasti parikymmentä pistettä. Atro voitti syksyllä myös Veljmiesten mestaruuskisan ottaen kiinnityksen kiertopalkintoon.Vuoden Veljpuol on Jouni Rautiainen. Jouni on panoksellaan ollut merkittävässä osassa nimikkokisansa BOX 300 turneen onnistumisissa.

Ensi kauteen, joka onkin jo Veljmiesten historian 55. s laatuaan, voidaan lähteä luottavaisin mielin. Talous on kauden lopussa plusmerkkinen ja seurasta on toistaiseksi ilmoittanut lähtevänsä vain yksi jäsen, hänkin vedoten 8000 kilometriin venähtäneeseen pelimatkaan. Tilalle ounastellaan olevan tulossa ainakin yksi jäsen. Siirtoikkuna taitaa olla vielä kesäkuun auki, mutta dramaattisia muutoksia ei liene luvassa. Joukkuepeleihin kaipailtiin hiukan laajempaa rinkiä ja lisää sitoutumista. Siinäpä haastetta valitsijoille. Nyt lataamaan akkuja väliin vieraillen viilennetyissä keilahalleissa koettamassa taitojaan kesäskisoissa.

Koskapa Veljmiespokaalien saajat eivät olleet työ- yms esteiden vuoksi tilaisuudessa paikalla kävi johtokunta luovuttamassa vuoden Veljmiehelle ja Veljpojalle palkinnot työmaalla Rauhalahti Bowlingissa. Veljpuol saa pystin myöhemmin. HYVÄÄ KESÄÄ !
 

8.9.2018

Kaunis syys sää suosi jälleen Veljmiesten perinteistä kauden avaustapahtumaa Rauhalahdessa tänään. Aaamukymmeneltä halliin oli kokoontunut 18 innostunutta  seuran jäsentä valmiina aloittamaan päivän koitokset
 Jo kolmiottelun keilailuosuus muodostui poikkeuksellisen tiukaksi pistetaisteluksi, jossa neljän kärki oli kahden pisteen sisällä. Voiton vei lopulta Joni Törhönen tuloksellaan 1295. Jouni Rautiainen punnersi pisteen päähän voittajasta toiseksi. Sami Päiväniemen kolmossija tuli puolestaan tuloksella 1293. Timo Hartikainen jäi neljänneksi samoilla lukemilla suurempien tasoitustensa takia
Frisbee golfin voiton vei Miikka Törhönen tuloksella -11. Kakkossijan jakoivat Juha Heiskanen ja Samuli Haverinen tuloksella -8. Neljänneksi pistettä heikommalla suorituksella sijoittui Jouni Rautiainen.

Mingolfissa Sami Päiväniemi otti selvän voiton ja vei sen turvin kolmiottelun ykköspalkinnon kokonaispistein 47,5. Joni Törhönen jäi Samista kokonaiskisassa puoli pistettä hopealle ja Juha Heiskanen tuli kolmanneksi kolme pistettä kärjen takana.
Kolmelle parhaalle jaettiin euromääräiset palkinnot ja toiset kolme valinnaista palkintoa arvottiin kaikkien kisaajien kesken. Arpaonni suosi tällä kertaa Helge Kolehmaista, Niko Tuovista ja Ari Tuhkasta. Arvonpalkinnoista "lasitaide" kiinnosti kahvikiloja enemmään.

Ruokailtin ja pidettiin seuran sääntömäärinen tilikokous, mikä sekin sujui varsin myönteisissä tunnelmissa. Myönteisyyttä aiotaan kuluvalla kaudella siirtää mm jäsenten harjoitteluun ym yhteiseen tekemiseen joukkuehengen tiivistämiseksi.
Kokouksen jälkeen saunottiin ja siirrettiin sitten vaihde vapaalle.
Tulokset tästä ja ja kuva osallistuneista ennen kisaa. Toinen kuvakooste päivän kisoista.

10.6.2018
Kauden päättäjäisviikonloppu on takanapäin. Irroittautuminen kauden ponnisteluista  tapahtui onnistuneesti. Seuran kahdeksan golfin harrastajaa selvittivät keskinäisen paremmuutensa lauantai- aamusta alkaen. Sen kisan voitti viime vuoden tapaan  Risto-Matti Valta. Golfin lisäksi muita "vakavampia yhteenottoja" ei tänä vuonna ollutkaan. Tosin loma-asunnon pihassa pyöri nonstoppina tiukka tikkakisa ja illan hämärtyessä katseltiin kunikaallisten kuvilla varustettuja numeroituja lappusia.  Tahkon portaat kuin myös saunan ovelta 400 metrin päässä leppoisana lainehtinut Syvärin vesi tuli testattua muutaman Veljmiehen voimin. Kesäillan hämärässä Iloisesti kajahdelleista kannustushuudoista päätellen kaikilla oli hauskaa,

Virallinen kokous hoideltiin pois lauantai-iltana ennen vaihteen siirtämistä vapaalle. Johtokuntaan valittiin Arto Hyvösen tilalle uudeksi jäseneksi Lauri Leppänen. Muuten ennalleen jääneeseen  johtokuntaan on hakusalla lisää uutta idearikasta nuorennusta, Seuraa kaksikymmentä kautta menestyksekkäästi luotsannut Mirka Törhönen kutsuttiin kokouksessa Veljmiesten kunniapuheenjohtajaksi. Mirka kertoi samalla halustaan siirtyä lähivuosina tehtävästään ansaitulle vapaalle. Myös seuran vanhin ja pitkäaikaisin jäsen kertoi antavansa vuoden päästä rahastonhoitajan tehtävät nuorempien hoidettavaksi.Kokouksessa keskusteltiin myös  seuran tavoitteista sekä profiilista...ja mm junioritoiminnasta. Jonkinlaista fokusointoitarvetta näissä , kuin myös jäsenten hiukan hakusalla olevan aktiviteetin lisäämisessä havaittin olevan.

Valtakunnan ykkösarjaa ja seniorien kakkossarjaa Veljmiehet keilaa ensi kaudellakin. Uudistuneeseen paikallissarjaan lähdetään kahdella joukkueella.
Puheenjohtajan valinta vuoden Veljmieheksi oli Jari Holopainen. Veljpojaksi valittiin erinomaisen nousujohteisen kilpakauden tehnyt Antti Antikainen ja Veljpuoleksi tuotemerkki Box300. Boksillahan on Veljmiesten kalenterissa nimikkokilpailu, jota Joramark Oy/Jouni Rautiainen on mukavasti tukenut ja sijoittui itse kisasassakin  finalistien joukkoon.

Lopputulemana todettiin, että vaikka kehitystarpeita ajan myötä on ilmaantunutkin, ovat 53-vuotiaan seuran perusasiat kohtuuhyvällä mallilla. Talous on hyvässä jamassa ja ollaan alueen jäsenmäärältään suurin ja ikärakenteeltaan monipuolinen seura, joka keilaa valtakunnansarjassa toiseksi ylimmällä tasolla. Viime kauden pienestä notkahduksesta huolimatta pitkässä juoksussa on myös menestys paikallisesti on ollut Kuopion alueen kärkeä. Liigapaikkakin on ollut hakusalla vuosia... ja lähelläkin. Ei sitä ole vielä saavutettu, mutta  kuitenkin pystytytään tarjoamaan nuorille keilaajille kehityspaikka ennen valtakunnan ylimmälle sarjatasolle siirtymistä .

Näillä eväillä lataamaan akkuja tulevan kauden koitoksien varalle kesäkisoja (tottakai) heitellen. rstr

Kuvassa vastanimetty Kunniapuheenjohtaja onnittelee  pokaalin saanutta Vuoden Veljmiestä.


Toinen kuva Tahkon portaiden yläpäästä...eipä ollut huipulla tungosta ekä juuri tuullutkaan.

 

 

22.11.2017. Keskiviikkoiltana Rauhalahti Bowlingissa käytiin perinteisen tiukka taistelu Veljmiesten 2017 mestaruudesta. Tällä kertaa osallistujia oli poikkeuksellisen vähän (14), koska osa aktiiveista oli eri syistä joutunut jäämään ”varikolle jo vapaiden harjoitusten aikana”.
Harri Korkka ja Samuli Haverinen keilasivat samalla radalla ja koko kisan ajan kärjen tuntumassa. Jännitys säilyi loppuruutuihin saakka, jolloin peli kääntyi Samulin eduksi 14 pisteen erolla. Samuli on seuran mestari 2017, Harri kakkonen ja kolmossijan valtasi Jari Holopainen vaivaiset 5 pistettä Harrista jääneenä

Mestari sai palkinnoksi Citymarket Kolmisopen 50€ lahjakortin sekä 8 -vuotiaan kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa. Pronssi- ja hopesijasta palkittiin hiukan pienemmillä CM korteilla. Voiton arvoa ei vähäinen osallistujamäärä himmennä, sillä paikalla oli 14 potentiaalisista mestarisuosikkia taitoineen ja kohtuulisine tasoituksineen. Ensi vuonna käydään uusi taisto samaisesta pokaalista. Samuli sai siihen nyt toisen kiinnityksen, kolmella sen saa omaksi. Kahden kiinnityksen miehiä on ensi vuoden kisassa kolme… toivon mukaan kaikkien ”varikkojaksot” ovat silloin ohi. Pystin arvo nousee nimimilistan pidentyessä.

Mestaruuden ohella heitettiin samalla Veljmiesten omaa Tinakisaa ja testattiin uusia pelipaitoja ensi kertaa. Hyväksi nuo havaittiin…kiitokset lähtevät tässä yhteistyökumppaneillemme. Alla kuvakoostetta illan tunnelmista. Tulokset tästä.


1.12.2016. Rauhalahdessa käytiin kova keilakisa 26 Veljmiehen kesken seuran mestaruudesta 2016, sekä kolmen muovikortiksi naamioituneen joulukinkun omistuksesta. Tarkkaa peliä vaatineissa  rataolosuhteissa pelinsä sai parhaiten kuosiinsa Miikka Törhönen voittaen kisan tuloksella 1311. Toiseksi tuli aiemmin alkuviikon vuorossa keilannut Timo Hartikainen 24 pistettä Miikasta jääneenä. Kolmannen lahjakortin vei kauden avauskolmiottelun voittaja Juha Heiskanen. PJ Mirka Törhönen jäi hyvällä esityksellään neljänneksi ensimmäisenä palkintosijojen ulkopuolelle.

Miikka sai kinkkulahjakortin lisäksi vuodeksi haltuunsa seitsämättä vuotta kierrossa olleen mestaruuspokaalin, jonka joku Veljmies joskus ottaa omakseen kolme kiinnitystä saatuaan. KIsan jälkeen juotiin torttukahvit hyvässä yhteishengessä. Tulokset pdf ja alla hiukan kuvia hyvän peli-illan tunnelmista.


 

3.12.2015 Rauhalahdessa taisteltiin jälleen tuimasti Veljmiesten mestaruudesta. Kisassa voiton vei alusta pitäen keulilla keikkunut Samuli Haverinen reilulla yli 80 pisteen erolla toiseksi tulleeseen Juuso Vehviläiseen. Kolmas oli Juha Haataja. Mestaruuspokaali meni Samulin haltuun vuodeksi samoinkuin 90€ lahjakortti Hohtosiiliin. Kakkoselle ja kolmoselle tuli lahjakortit Citymarkettiin vaikkapa kinkun ostoon. Turbon kolme parasta olivat Juuso Samuli ja Miettisen Veikko. Liekö postilakosta johtuen palkintokahvit jäivät jälkitoimitukseen, mutta toimitetaan kyllä kunhan materiaali saapuu.

 

28.5.2017 Veljmiesten kauden päästöstilaisuus vietettiin tänä keväänä ensi kertaa Tahkon maisemissa. Seuran golfarit menivät jo aamusta selvittämään oman mestarinsa. Parhaiten yli neljä tuntia kestäneen kierroksen selvitti Risto-Matti Valta. Frisbeegolfareista paras oli Juha Haataja.
Ulkoilmaosuuden jälkeen puraistiin joukolla mureat pihvit paikallisessa ravintolassa ja siirryttiin majoitustiloihin Gallian Opelixiin, jossa päivän golfmestarin komennossa hoidettiin seuran parituntiseksi venähtänyt idearikas puheenvuoropitoinen vuosikokous. Henkilövalinnat ym päätökset tehtiin kuitenkin jk:n ehdotusten mukaan yksimielisesti ja nuijan kopautuksen jälkeen ideointia jatkettiin toiset kaksi tuntia saunan lauteilla.
Illan mittaan ”Gallian kukot” kävivät vielä kiekaisemassa uuden aamun alkaneeksi Tahkon Karhububissa, josta puolijoukkue palasi hyväntuulisena yöpymään Opelixin viihtyisään ilmapiiriin. ”Kierroksen pelaaja” oli Kolehmaisen Helge joka karhun epävirallisen karaokemestaruuden lisäksi pokkasi myös ansaitusti vuoden Veljpoeka palkinnon.

Tapahtumaan osallistui 15 veljestä. Osa aktiiveista oli jo muiden harrastusten parissa kuka Karhunkierroksen haasteelisella 53 km juoksulenkillä, Avenanmaalla isoja kaloja narraamassa kuin  aurinkorannoillakin, mutta tiukasti somen kautta mukana joukkuehenkeä lujittamassa. Henkilövalinnoista ajankohtaista palstalla.1.4.2017. Veljmiesten pilkkimestaruuskisa

Sää Niuvan Niittyniemessä oli vielä kohtalainen suomalaiseksi kevätpäiväksi varttia ennen lähtölaukauksen kajahtamista Veljmiesten perinteiseen pilkkikisaan. Ennusteen mukaisesti tuuli kuitenkin yltyi ja kisan alkaessa räntää lensi vaakatasossa niin että vesialueen lähisaaret hävisivät näkyvistä.

Kymmenen urhoa marssi jäälle vakain aikein voitto mielessä varustautuneina ankariin sääolosuhteisiin kunnon vaatteilla ja vapakalustolla. Kisa suoritettiin tällä kertaa valmiilla ympyrämuotoon poratuilla avainnoilla, joita vaihdettiin säännöllisin välein. Tasapuolisuus oli taattu, kukaan ei eksynyt pyryyn, ja tunnelma sekä kilpailujännitys säilyivät loppumetreille saakka.  Tuuletukset onnistumisista kuuluivatkin vastatuuleenkin satoja metrejä saunanlämmittäjän korviin. Useimmilla näytti avannon vieressä olevan erivärisiä peltisiä syöttipukkeja, joista osa lienee matkustanut kisaan laivalla yli Suomenlahden.

Kahden tunnin tiukan taiston tauottua punnittiin saaliit, ja tarkan tuloksen saamiseksi käytettiin painoyksikkönä (py) tällä kertaa lääketieteestäkin tuttuja milligrammoja. Holopaisen Jari leivottiin vuoden 2017 pilkkimestariksi. Muiden tulokset ja saaliit selviävät kuvasta. Kaikki mahtuivat kerralla saunaan, jossa visioitiin ansiokkaasti tulevaisuutta ja muisteltiin kauden onnistumisia. Markun lohisoppa oli jälleen maistillaan ja illaksi kääntynyt tilaisuus jatkui sopuisasti pöytäpelien merkeissä. Niiden tuloksista alkuillasta kotiutuneella kirjoittajalla ei ole tarkempaa tietoa, mutta valistunut arvaus on kutakuinkin tasapeli. Hieno rento tapahtuma, joukkuehengen edistämistä parhaimmillaan.

Tiistaina jatketaankin taas keilojen kaatamista Box 300 openin merkeissä.


 


11.9.2016. Veljmiesten kauden avaus kolmiotteluineen käytiin eilen Rauhalahdessa. Paikalla oli 22 seuran jäsentä joista uusia puolenkymmentä. Puheenjohtaja esitteli aluksi seuran uudet jäsenet.  Senjälkeen vietetettiin hiljainen hetki kesällä menehtyneen aktiivijäsenemme Pekka Vesakiven muistoksi.

Itse kilpailuosuus alkoi keilailulla, jonka voitti niukasti Markku Nikulainen vain kolmen pisteen erolla ennen Harri Korkkaa. Frisbeen ja minigolfin voiton vei puolestaan Miikka Törhönen. Kokonaistuloksissa paras oli kuitenkin golfin ja frisbeen kakkonen Juha Heiskanen; hopealle kipusi Ville Laakkonen ja Miikka taipui tasaisessa kisassa vain puolen pisteen erolla pronssille. tulokset

Ruokaililtiin ja jaettiin kolmelle parhaalle palkinnot, jonka jälkeen seurasi Veljmiehet ry:n sääntömääräinen tilikokous varsin positiivisessä ilmapiirissä. Seuran jäsenluetteloon on tullut 8 uutta nimeä ja talouskin vaikuttaa tulevan kauden osalta kohtuulliselta. Yhteistyökumppaneiden kanssa on sovittu jatkokaudesta pelipaitojen suhteen. Inventaariotalkoita tiedossa talven aikana ja niihin toivotaan aktiivista osallistumista jäseniltä. Joukkuevalintojen helpottamiseksi toivotaan nimenhuudon käyttöön entistä enemmän paneutumista. Sillä vältetään valitsijoiden turhat soittelukierrokset ennen joukkuepelejä.

Virallisen kokousosuuden jälkeen siirryttiin vapaalle saunan lämpöön ja edelleen viikonlopun viettoon.KESÄ TULI...Kausi päättyi:29.5.2016

29.5.2016. Perjantai-iltana vietettiin keilailukauden päättäjäisiä RB:n keilahallilla. KKL palkitsi kauden menestyneimmät keilaajat ja joukkueet liiton kauden kilpailuista. Veljmiehet veivät valtaosan palkinnoista voitettuaan henkilökohtaiset A-ja B-mestaruudet sekä 2- ja nelimiehisjoukkuemestaruudet. Osassa kilpailuja tuli peräti kolmoisvoitot. Myös paikallissarjan joukkuekisan ykkös- ja kolmossija lähti Veljmiesten mukaan. Samuli Haverinen palkittiin lisäksi taskukellolla uran ensimmäisestä 300 pisteen sarjasta. Palkinnot jakoivat pj Jukka Vehviläinen ja sihteeri Riitta Turunen.

Lauantai.iltana puolestaan pidettiin Veljmiesten vuosikokous ja kauden päättäjäiset aurinkoisessa Niuvan Niittyniemessä, Paikalla oli viitisentoista jäsentä ja tunnelma letkeän kesäinen. Päätettiin, että johtokunta jatkaa entisessä kokoonpanossaan myös ensi kaudella. Jäsenmaksu säilyy entisellään liittomaksun maltillisesta korotuksesta huolimatta. Ensi kaudella valtakunnansarjoihin osallistuvat ykkösjoukkue ja seniorit toiseksi ylimmällä ykkössarjatasolla. Kolmossarjapaikasta luovutaan viime kaudella esiintyneiden joukkueen muodostamisvaikeuksien vuoksi. Paikallissarjaan lähdetään perinteisesti kahdella joukkueella ja Tinat järjestetään jo 43:n kerran vuoden lopulla.

Uusia jäseniä muutama tulossa ja jäsenmäärä nousee 50. Yksi jäsen lähtee Mainareihin kohti uusia haasteita SM-liigatasolla. Onnea matkaan!
Kokouksen lopuksi jaettiin perinteiset Vuoden Veljmies-palkinnot. Perusteluina palkinnoille mainittiin mm seuran tapahtumien esilläpitäminen julkisuudessa (Veljmies), kilpailullinen menestys ja hyvä tuloskehitys kaudella (Veljpoeka), sekä pitkäjänteinen toiminta seuran talouden ym.hyväksi (Veljpuolj). Palkinnot jakoi pj Mirka Törhönen. Palkitut kuvassa Raimo Strömberg, Ville Laakkonen ja Risto Kyttä.

Kokouksen jälkeen saunottiin ja grillailtiin makkaraa ja jatkettiin vapaamuotoista hauskanpitoa viihtyisällä mökillä. Yksi hauki karkasi viehe suussa ja rannalle jäi muutama talviturkki jo näin toukokuussa. Tervetuloa uusille jäsenille hyvähenkiseen seuraan ja hyvää kesää kaikille! Käykäähän heittelemässä kesäkisoja.


9.4.2016. Veljmiesten pilkkimestaruus 2016 ratkaistiin lauantaina 9.4 reilun kymmenen kisaan osallistuneen jäsenen kesken Niuvan Niittyniemen vesialueella..Juha Haataja vei ylivoimaisen voiton 2 h kestäneessä koitoksessa tuloksella 2840 gr. Suurin ahven painoi neljänneskilon. Hopeasta käytiin tiukka kisa Törhösen Miikan ja Päiväniemen Samin kesken. Miikka vei niukan voiton grammoin 918-900. Viisi parasta palkittiin, saunottiin ja jatkettiin yhdessäoloa viihtyisällä rantamökillä.

16.1.2016 Veljmiesten Markku Nikulainen järjesti huutokaupan Pielavedellä. Markku pyyteli meklarin apulaisiksi Veljmiehiä joita paikalla olikin lopulta kaksi, Harri Korkka ja Risto Kyttä. Huutokauppa onnistui hyvin ja seuralle tuli miesmäärän mukaan hiukan pelimerkkejäkin kasvaneisiin sarjakuluihin. Tällaisia tilaisuuksia on tulossa lisää ja niitä tarvitaan. Toivottavasti seuraavassa "kisassa " saadaan paikalle ainakin 4-miehisjoukkue ...ja mielellään jokunen varamieskin.


3.12.2015. Jos hiukan käytännön taustaa seuran varainhankinnalle. Meiilähän on kolme joukkuetta valatakunnasarjoissa ja kaksi paikallissarjassa...hyvä niin. Se tuo seuralle positiivista näkyvyyttä ja antaa yhteistyökumppaneille motiivia olla joukkueemme toimissa mukana sekä pitää kilpakeilailuun panostavat jäsenet seurassa. Mutta se myös aiheuttaa kuluja matkojen sekä pelimaksujen muodossa. Jos suhteutetaan maanantai-illan talkoot/Ullmaxin alkukauden tuotto menoihin molemmilla maksetaan yhden kaksipäiväisen VKS M1 sarjakierrosen pelimaksut tai kolmen alempien sarjojen tai paikallisarjan(2joukkuetta) yksipäiväisen kierroksen pelimaksut.

Jäsenten aktiivista panosta toimintaan tarvitaan enenevässä määrin, koska maailmanmeno näyttää näinä päivinä kiristävän kaikkien tahojen lompakonnyörejä tiukemmalle. Nuo inventaariot ovat kohtalaisen helppo tapa ansaita...muutama tunti vuodesta seuran eteen. Ullmax myyntiä voisi itsekullakin mm työpaikoillaan olla mahdollisuus kokeilla ja tai ostaa tuotteita ainakin kokeeksi itselleenkin. Riteltä saa siitä tarkempaa tietoa...jos asia kiinnostaa.

Hyvät yhteistyökumppanit tinat ja paitojen tuotot ovat edelleen talouden peruspilari jäsenmaksujen ohella  ja mahdolistavat näinkin laajalla arsenaalilla sarjapeleihin osallistumisen. Mennään positiivisesti kohti tinafinaalia ja menestyksekästä ensi vuotta. Tavoitteena hyvä menestys sarjapeleissä. Jos jollakin hyviä ideoita toimintaan ne kannattaa kertoa (esim jk jäsenille.)

30.11.2015. Inventaariotallkoot Neulamäen Salessa hoidettiin neljäntoista henkilön voimin hienosti läpi. Tällasia tilaisuuksia lisää.
Jannelle kiitos järjestämisestä ja talkooväelle osallistumisesta. Kuvassa Harri pakasteiden laskennassa.


​12.9.2015 Veljmiesten perinteinen kauden avaus ja kolmiottelu käytiin loistavassa syyssäässä Rauhalahti Bowlingiin maisemissa. Päiväniemen Sami otti johtoaseman heti ensimmäisenä suoritetulla kuuden sarjan keilailuosuudella. Frisbee ja minigolf eivät Samin johtoasemaa vieneet vaan voitto tuli 9 "ison pisteen" erolla ennen Miikka Törhöstä ja Risto-Matti Valtaa joka hävisi voittajalle 12,5 pistettä.
Pelien jälkeen ruokailtiin ja hoidettiin sääntömääräiset kokoukset ajantasalle, jaettiin parhaille palkinnot ja saunan jälkeen ilta jatkui vapaaohjelman merkeissä.​

​Paikalla oli 23 keilajaa, mikä kattaa  puolet seuran jäsenmäärästä. Hienoa nähdä uudetkin tulokkaat heti alkuun aktiivisena seuran toiminnassa.