VM Mestaruuskisa/vuosittain:

29.11.2018. Veljmiesten mestaruuskisa 2018.
Veljmiehet kävivät tiukan taistelun seuran 2018 mestarin tittelistä Rauhalahdessa tänään. Kiertopalkinto oli katkolla kolmella "veljeksellä", joilla oli kaksi kiinnitystä aiemmista voitoistaan. Kisan alussa Sami Päiväniemi näytti karkaavan voittoon ja vievän pokaalin omakseen kolmannella kiinnityksellään. Loppua kohden peli kuitenkin tasaantui ja voiton vei lopulta Arto Hiltunen tuloksellaan 1254(120). Lauri "Late" Leppänen nousi toiseksi 16 (tas 36) pistettä Artosta jääneenä. Toissa vuoden mestari Miikka Törhönen (tas 12) keilasi kolmanneksi vain kuusi pistettä Laten takana. Juuso Vehviläinen ja Sami Päiväniemi veivät seuraavat sijat. Mestari Arto sai kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa ja kolmelle parhaalle jaettiin lahjakortit  vaikkapa K-Citymarket Kolmisopen kinkkutiskillä käytettäväksi.
Haasteellisissa Tinat-olosuhteissa ei huipptuloksia tänään tehty. Ensimmäisen ja viidennen sijan erotti vain 28 pistettä. Positiivista kyllä...kisaan osallistui tällä kertaa yli puolet (23) seuran 38 jäsenestä. Puheenjohtajakin sijoittui pistesijalle ollen kuudes ja syksyn hankinta Raimo Tossavainen oli kotona  tekemäsnsä lupauksen mukaisesti seitsemäs. Piristävä mylläkkä tuloslistalla kävikin ja kahden kiinnityksen miehet löytyivät tällä kertaa tuloslistan molempien päiden "kärkiviisikosta".
 Kisan jälkeen arvottiin kolme ruukullista rypälemehua kaikkien osallistujen kesken. Markku Koistinen, Lauri Leppänen ja Timo Hartikainen olivat onnekkaat tällä kertaa. Onnitelut Veljmiesten Mestarille Artolle, kuin myös muille menestyjille. Vuoden kuluttua pokaalista kisataan jälleen, mutta nyt Tinaillaan loppiaiseen saakka. Yläkuvat kisan alkutunnelmista, alakuvat palkintojen jaosta ja tulokset tästä. (rstr)

KIsan kärki vasemmalta Miikka kolmas, mestari Arto pokaaleineen, Lauri kisan  kakkonen. Pj Mirka jakoi palkinnot..kisasijoitus hyvä kuudes. 

Veljmiesten mestaruuskisan tilanne 2018 alussa.

Veljmiehet keilaavat seuran mestaruudesta vuosittain marras-joulukuussa kuuden sarjan kisana kaikki yhtäaikaa radalla. Yleensä kisa on vetänyt RB hallin täyteen ja mikäli kaikkki eivät mahdu yhtäaikaa, tai on muu este kisan voi heittää alkuviikon viikkoilpailuvuoroilla. Vuodesta 2009 alkaen mestari on saanut silloin hankitun kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa. Palkinnon saa omaksi kolmella voitolla. Lopullinen pystin omistaja on ollut jo useita vuosia kisassa katkolla,sillä tuplamestareita on nyt vuoden 2018 alussa kolme ; tässä nimet ja mestauusvuodet:

Sami Päiväniemi 2009 ja 2013, Raimo Strömberg 2011 ja 2014 sekä uusin double champion Samuli Haverinen 2015 ja 2017. Yhden kiinnityksen miehiä ovat Olli Ikäheimo 2010, Risto-Matti Valta 2012 ja Miikka Törhönen 2016. Palkinnon arvo nousee nimilistan myötä. Kolme viimeisintä kisaa tällä sivulla ja pdf kooste kaikista mestaruuskisoista kisoista 2009 alkaen tästä.


22.11.2017. Keskiviikkoiltana Rauhalahti Bowlingissa käytiin perinteisen tiukka taistelu Veljmiesten 2017 mestaruudesta. Tällä kertaa osallistujia oli poikkeuksellisen vähän (14), koska osa aktiiveista oli eri syistä joutunut jäämään ”varikolle jo vapaiden harjoitusten aikana”.
Harri Korkka ja Samuli Haverinen keilasivat samalla radalla ja koko kisan ajan kärjen tuntumassa. Jännitys säilyi loppuruutuihin saakka, jolloin peli kääntyi Samulin eduksi 14 pisteen erolla. Samuli on seuran mestari 2017, Harri kakkonen ja kolmossijan valtasi Jari Holopainen vaivaiset 5 pistettä Harrista jääneenä

Mestari sai palkinnoksi Citymarket Kolmisopen 50€ lahjakortin sekä 8 -vuotiaan kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa. Pronssi- ja hopesijasta palkittiin hiukan pienemmillä CM korteilla. Voiton arvoa ei vähäinen osallistujamäärä himmennä, sillä paikalla oli 14 potentiaalisista mestarisuosikkia taitoineen ja kohtuulisine tasoituksineen. Ensi vuonna käydään uusi taisto samaisesta pokaalista. Samuli sai siihen nyt toisen kiinnityksen, kolmella sen saa omaksi. Kahden kiinnityksen miehiä on ensi vuoden kisassa kolme… toivon mukaan kaikkien ”varikkojaksot” ovat silloin ohi. Pystin arvo nousee nimimilistan pidentyessä.

Mestaruuden ohella heitettiin samalla Veljmiesten omaa Tinakisaa ja testattiin uusia pelipaitoja ensi kertaa. Hyväksi nuo havaittiin…kiitokset lähtevät tässä yhteistyökumppaneillemme. Alla kuvakoostetta illan tunnelmista. Tulokset tästä.


1.12.2016. Rauhalahdessa käytiin kova keilakisa 26 Veljmiehen kesken seuran mestaruudesta 2016, sekä kolmen muovikortiksi naamioituneen joulukinkun omistuksesta. Tarkkaa peliä vaatineissa  rataolosuhteissa pelinsä sai parhaiten kuosiinsa Miikka Törhönen voittaen kisan tuloksella 1311. Toiseksi tuli aiemmin alkuviikon vuorossa keilannut Timo Hartikainen 24 pistettä Miikasta jääneenä. Kolmannen lahjakortin vei kauden avauskolmiottelun voittaja Juha Heiskanen. PJ Mirka Törhönen jäi hyvällä esityksellään neljänneksi ensimmäisenä palkintosijojen ulkopuolelle.

Miikka sai kinkkulahjakortin lisäksi vuodeksi haltuunsa seitsämättä vuotta kierrossa olleen mestaruuspokaalin, jonka joku Veljmies joskus ottaa omakseen kolme kiinnitystä saatuaan. KIsan jälkeen juotiin torttukahvit hyvässä yhteishengessä. Tulokset pdf ja alla hiukan kuvia hyvän peli-illan tunnelmista.


 

Miikka mestari. Timo toinen sija. Juha kolmas... + tusinan verran satunnaisotoksia
Yllättävän iloiselta vaikuttaa ankarasta mestaruuskamppailusta huolimatta...vuoden päästä uusiksi.


3.12.2015 Rauhalahdessa taisteltiin jälleen tuimasti Veljmiesten mestaruudesta. Kisassa voiton vei alusta pitäen keulilla keikkunut Samuli Haverinen reilulla yli 80 pisteen erolla toiseksi tulleeseen Juuso Vehviläiseen. Kolmas oli Juha Haataja. Mestaruuspokaali meni Samulin haltuun vuodeksi samoinkuin 90€ lahjakortti Hohtosiiliin. Kakkoselle ja kolmoselle tuli lahjakortit Citymarkettiin vaikkapa kinkun ostoon. Turbon kolme parasta olivat Juuso Samuli ja Miettisen Veikko. Liekö postilakosta johtuen palkintokahvit jäivät jälkitoimitukseen, mutta toimitetaan kyllä kunhan materiaali saapuu.