Ajankohtaista

16.10.2021.
Juha Heiskanen 60-vee 10.10.2021! Veljmiehet Onnittelee... PJ Mirkan raportti tapahtumapaikalta: "Keilattiin juhlakalun kanssa tunti ja luovutettiin keila/nautittiin kupposet tavanomaista ikääntyneempää juomaa kahvin kera. Johtokunnasta paikalla Allekirjoittanut, Jari, Timo ja Helge... Hieno kuva päivän sankarista.alla"

12.10.2021.
Lauantaina Veljmiehet keilasi valtakunnan ykkössarjaa Joensuussa. Pelattiin 7 pelin kierros joista Veljmiehet onnistui yhden voiton ottamaan kaatamalla Ylä Savon ICE Bowlingin lukemin 1032-974. Sarjataulukossa ero kärkeen muodostui liki 1500 pisteeseen. Mainittakoon että joukkueessa oli kolme ensikertaa ykkössarjatasolla keilaavaa, mutta ei sekään kaikkea selitä. Paras Veljmies Arto Hiltunen löytyy keskiarvolistan sijalta 26 lukemilla 187.
TKK2 Tampereelta oli kierroksen joukkue ja OPS:n Valtter Verrronen kierroksen pelaaja keskiarvolla 215. Tulokset ja sarjataulukko löytyvät tästä. Seuraava kierros keilataan Tampereella 13.11.

Eilen Rauhaladessa keilattiin Saldels Openin finaali. Siellä voiton vei Joonas Jehkinen komealla kuuden sarjan puhtaalla tuloksella 1449 (ka 241,5)  Seuraavat kolme sijaa vei Veljmiesten kova kolmikko Esa Nykänen, Miikka Törhönen ja Samuli Haverinen. Esa jäi Joonaksesta vain 5 pistettä, Miikka 17 ja Samuli hiukka enemmän. Veljmiesten uusi ja nuorin jäsen tuli hienosti kuudenneksi. Finaalin tulokset tästä.

6.10.2021.
KKL:n kauden 2021/22 paikallissarjat pyörähtivät käyntiin tiistaina. Veljmiehet aloitti kauden maltillisesti, eikä kummallekaan joukkueelle kertynyt yhtään voittoa Rauhalahdessa pelatun ensimmäisen kierroksen peleistä. Käytiin tiukkaa pistetaistelua ja kolme peliä kääntyi Veljmiesten tappioksi tosi niukalla erolla.(1,3 ja 5 pistettä).
Kierroksen joukkue oli Kolaus 1 ja kierroksen pelaaja Kolauksen nuori Larri Lamminpää 212 keskiarvollaan. Veljmiesten ykkösjoukkueen Joni Törhönen oli keskiarvokakkonen 198 keskiarvolla. Tulokset ja sarjatilanne tästä.

Tänään keskiviikkona keilattiin Keilakukko Kuopiossa veteraanien kauden ensimmäinen paikallissarjakierros 12 joukkueen voimin. Veljmiehet on mukana yhdellä joukkueella ensimmäistä kertaa. Joukkue otti kolme voittoa kuudesta pelistä sijoittuen sarjataulukossa sijalle 7. Kierroksen joukkue oli Tiimi 1 ja kierroksen pelaaja Tiimi 1:n Kaarlo Kekkonen  204 keskiarvollaan. Veljmiesten paras Timo Hartikainen sijoittui tuloslistan neljänneksi 192 keskiarvolla. Tulokset ja sarjatilanne tästä ...kuvamateriaalia ei paikallisarjasta ollut saatavilla.

25.9.2021.
Senjoriveljmiehet aloittivat valtakunnansarjakauden rivakasti Heinolassa voittaen neljä kuudesta pelistään. Joukkue sijoittui niukalla 36 pisteen erolla ensimmäisen kierroksen jälkeen sarjataulukossa toiseksi. Päivän joukkue oli Lahden Valtti myös neljällä voitolla vieden molemmat pelit Veljmiehiä vastaan. Valtin Kimmo Lahtinen oli kierroksen pelaaja 216 keskiarvolla, mutta aivan kannoilla kolkutteli Velmiesten Joni Törhönen 212 keskiarvolla. Miikka Törhönen oli pelipäivän kolmonen.
Sarja jatkuu kuukauden päästä Lahdessa. Kaudella pelataan viisi sarjakierrosta, joista marraskuun kierros Rauhaladessa. Päivän tulokset ja sarjatilanne löytyvät tästä. Kuva Heinolasta X-Company- Veljmiehet pelistä.

Raimo Tossavainen ja Helge Kolehmainen vasemmalla, Joni palloa ottamassa ja veljesten päivän kakkonen Miikka Törhönen oikealla.

Viikon päästä tiistaina 5.10 pelataankin sitten paikallissarjan ensimmäinen kierros. Veljmiehillä kaksi joukkuetta mukana.

18.9.2021.
Seuran toimessaan jatkava kunniapuheenjohtaja Mirka Törhönen voitti tänään kauden avustapahtuman kolmiottelun niukalla puolen pisteen erolla. Toni Laine tuli toiseksi ja Mika Venäläinen kolmanneksi. Seuran uusi tukokas ja nuorin jäsen Kasperi Miettinen kolkutteli kärjen tuntumassa hienosti neljänneksi vain puoli pistettä pronssisijasta. Kasperi oli keilaosuuden neljäs ja frisbeegofin kakkonen mutta minigofin 14 sija pudotti kärkikolmikon ulkopuolelle.
Pelien jälkeen ruokailtiin ja Mikko Valta veti seuran tilikokuksen. Positiivisen kauden tilit ja vastuuvapaus hyväksyttiin. Paikallis- sekä  valkunnansarjaan lähdrtään normaalitapaan kahdella joukkueella kumpaankin ja erikoiskilpaiut järjestetään entiseen tapaan. Sarjaohjelmat löytyvät kilpailutoiminta välilehdellä.
Kokouksen jälkeen saunan lauteet kutsuivat. Loppuillasta ei tietoa ole, sillä reportteri poistui ostamaan uutta frisbeekiekkoa lampeen upottamansa tilalle. Jäljempänä muutama kuva ja tulokset tästä.
 

Avauspäivän osanottajat ennen kolmiottelua. Seuran nuorin päivän pelien nelonen Kasperi 14v vasemmalla. 

 

Alakuvissa päivän voittaja Mirkan frisbee suoritus.

12.9.2021.
Kahdeksan Veljmiestä aloitti kauden suoraan huipulta viikkoa ennen seuran avajaistilaisuutta vierailemalla Vantaan Tixi Bowlingissa miesten SM-kisoissa. Harjoittelukausi on vielä "vaiheessa", joten aivan terävimpään kärkeen evät joukkueemme yltäneet. Parhaan tuloksen A-tasolla heitti Sami Päiväniemi  reilun pisteen alle parin olleella keskiarvollaan. Tulos kantoi sijalle 50, millä ei finaalipaikkaan ole asiaa.  B -tason kisassa Helge Kolehmainen on tällä hetkellä B-finaalipaikassa kiinni sijalla 21. KIsaa on jäljellä vielä kaksi viikkoa ja B-finaaliin pääsee 40 keilaajaa.
Kuvassa Veljmiesten joukkueet ennen pelejä. Ensi lauantaina sitten kauden avaukseen...

1.8.2021.
Seuran jäsenille tiedoksi. Kauden 2021/22 jäsemaksut lähetetty eräpäivällä 11.8.

13.6.2021.
Eilen Rauhalahdessa vietettiin Veljmiesten perinteinen kauden päättäjäistilaisuus vuosikokouksen, palkitsemisten, ruokailun ja saunomisen merkeissä.
Toisen polven Veljmies Mika Venäläinen palkittiin Vuoden Veljmies pokaalilla. Mika on palkintonsa ansainnut  ja ollut päättyvällä kaudella edellisen kauden tapaan esimerkillisen aktiivinen kilpailija 1321 sarjallaan. Kahdella viime kaudella Mika on sijoittunut sarjamäärissä valtakunnan tilastojen kakkossijalle. Tällä kaudella ykkössijan vei Mainareiden Tomas Käyhkö 1659 kilpailusarjalla.

Mika osallistui kuluneella kaudella myös kaikkiin kahteentoista KKL:n seurojen erikoiskilpailuun joiden alkukilpailusijoitusten perusteella ratkaistiin KKL mestaruusfinaalin osanottajat. Saldona karsinnassa Mikalla oli 2 voittoa, 2 kakkosijaa, yksi kolmosija yms, josta tuloksena kärkisija finaalistien listalla B-luokassa. Mestaruuden finaalissa vei seurakaveri Arto Hiltunen, mutta Mika sijoittui hienosti neljänneksi. Onnittelut Mikalle!
Kuvat alla:Vuoden Veljmies Mika vasemmalla, keskellä VM varapuheenjohtaja Joni Törhönen ojentaa Mikalle pokaalin.

Seuran toinen ykkösnyrkki Helge Kolehmainen palkittiin vuoden Veljpoeka palkinnolla. Helgen sarjamäärä oli myös ajankohtaan nähden mittava 716 sarjaa. Helgekin keilasi Kuopion kaikki 12 erikoiskilpailua , ja sijoitus KKL mestaruuskarsinnassa Mikan jälkeen kakkonen. Finaalissa Helge nousi Mikan edelle kolmaneksi.
Vuoden Veljpuol pokaalin sai valtakunnnan ykkössarjan joukkue, joka huimalla viimeisen kierroksen loppukirillään varmisti sarjapaikan ykkösessä myös ensi kaudella. Onnittelut kaikille palkituille!
Kuvat: Vasemmalla kolmikko Mika, Joni ja Veljpoeka Helge. Oikealla ykkösarjajoukkue. Helge oli mukana varamiehenä parilla kierroksella.

Vuosikokous sujui hyvässä yhteishengessä vetäjänään Sami Päiväniemi. Toimihenkilömuutoksia ensi kaudelle ei ole tulossa vaan hyvin asiansa hoitanut johtokunta jatkaa entisellä kokoonpanollaan. Talouskin on mukavalla mallilla, joten jäsenmaksu säilyy ennallaan sadassa eurossa. Valtakunnansarjaa jatketaan kahdella joukkueella. Ykkössarja entisellään, mutta seniorit putosivat omaan kakkossarjaansa. Sinänsä se ei senjoreidemme maailmaa kaada, koskapa ykkössrjapaikka olikin monimuotoisten koronakommervenkkien jälkeen asaittu enemmän maantieteellisten kuin urheilullisin perustein. Toivottavasti ensi kaudella päästään normaalijärjestykseen.Paikallisarjaa pelataan myös kahdella joukkueella tavoitteena molempien sijoittuminen kolmen parhaan joukkoon. Seura maksaa osanottomaksut KKL:n joukkuemestaruuskilpailuihin myös ensi kaudella.
Tinat ja toinen erikoiskilpailu keväällä  järjestetään viime kausien tapaan. Jos Joramark lähtee mukaan kevätkisan nimi on Box300. Tulevien Tinojen järjestysnumero keilailutermein "kaks ale neljännesparin". Kauden avaustapahtuma kolmiotteluineen toteutetaan syyskuun alussa. Tinojen alkuviikolla pelataan seuran mestaruuskisa ja kauden päättäjäistilaisuus on myös ensi kauden ohjelmassa.Seuran jäsenmäärä säilyy tulevalla kaudella kutakuinkin ennallaan. Vejmiesten paidan pukee syksyllä ainakin neljä uutta jäsentä ja vähemmän aktiivina olleita poistuvia  taitaa olla kolme. Uusista jäsenistä enemmän kauden avaustapahtuman jälkeen syksyllä. Tervetuloa seuraan!
Veljmiehethän voitti viime viikon tiistaina paikallissarjan ja kakkosjoukkue oli kolmantena. Vasemmanpuoleinen kuva paikallissarjasta ja muut allaolevat eilisestä päätöstilaisuudesta. Nyt akkuja lataamaan tulevalle... toivottavasti paria  edeltäjäänsä normaalimmalle keilakaudelle. rstr

 

30.5.2021.
Veljmiehet jatkaa pelejään valtakunnan ykkössarjassa tulevallakin kaudella. Eilen Rauhalahdessa pelatulla viimeisellä sarjakierroksella vain Ylä Savon Ice Bowling ja lohkon voittanut Kouvolan AS pystyivät voittamaan Veljmiehet. Muut viisi peliä päättyivät upeasti voittoihin ja jumbosija sarjataulukossa muuttui sarjapaikan säilymisen takaavaksi kuutossijaksi.
Kuudentana ennen viimeistä kierrosta ollut Kotkan ET jätti jostain syystä viimeisen kierroksen väliin ja jäi kahdeksan joukkueen lohkossa viimeiseksi. Yli kolmesataa pistettä Veljmiehiä edellä ollut Imatran Slaikkarit voitti tänään vain kaksi peliä sijoittuen seitsemänneksi. Veljmiehet voitti myös keskinäisen pelin selkeästi yli sadalla pisteellä kunnon tuloksella 693--589 joten ykkössarjapaikka meni aivan oikeaan ositteeseen..
Slaikkarit ja ET putoavat ensi kaudelle kakkossarjaan. Kärkijoukkueet AS ja oululainen OPS pääsevät karsimaan SM liigapaikasta. Muut karsijat ratkeavat tänään sunnuntaina pelattavien liigan ja ykkössarjan kakkoslohkon viimeisellä kierroksella.
Kierroksen pelaaja oli Valtin Niko Liukkonen keskiarvolla 231 ja kierroksen joukkue Kouvolan AS. Veljmiehistä yli pariin ylsivät Miikka Törhönen (212) ja Arto Hiltunen (206). Sami päiväniemi jäi hiukan alle kahdensadan (199,6) ja Joni Törhösen neljä pelin keskiarvoksi tuli hiukan yli194. Lohkon lopulliset tulokset löytyvät tästä.
Toukokuun viimeinen viikko oli Veljmiehille kaikenkaikkiaan erinomainen. Kuopion Keilailuliiton kauden mestaruusfinaalissa tuli MA-luokassa kolmoisvoitto. Joni Törhönen keilasi liiton mestariksi kuuden sarjan huipputuloksella 1436, Sami Päiväniemi tuli toiseksi (1379) ja Miikka Törhönen kolmanneksi lukemin 1254. B-luokan mestaruuden vei Veljmiesten Arto Hiltunen numeroin 1217. Hopealle keilasi Tiimin Veikko Miettinen ja seuraville sijoille kipusivat Veljmiesten kolmikko Helge Kolehmainen, Mika Venäläinen ja Jari Holopainen. Onnittelut mestareille ja muille menestyjille. KKL mestaruusfinaalin tulokset tästä.

Kuvassa veljekset Törhönen ykkössarjapaikan varmistuttua. Sami Päiväniemi istumassa ja Arto hiltunen radalla tarkkailemassa pulikoiden kaatumista. Veljeksistä oIkealla seisomassa KKL:n kauden mestari Joni Törhönen.

 


24.5.2021.
Lauantaina Imatralla keilattu seniorien ykkössarjan valtakunnansarjakierros selkeytti tilannetta ennen kesäkuun viides Kouvolassa pelattavaa kauden viimeistä kierrosta. Lohkovoittaja Kouvolan AS tai Varkauden Ysisata on menossa mestaruussarjakarsintoihin. Johto kolmantena olevaan Imatran Slaikkareihin on venätänyt jo 1200 pisteeseen. Veljmiehet puolestaan ovat ensimmäisen sarjakierroksen väliin jättäneen Lappeenrannan X-Companyn kanssa tukevasti putoajan paikalla. Ensimmäinen peli voitettiin ja putoamisraja käväisi n 50 pisteen päässä. Neljässä seuraavassa tuli sitten tappiot ja ero kasvoi liki 700 pisteeseen...kakkossarja häämöttää senioreillakin ensi kaudella. Sarjatilanne sekä kierroksen tulokset tästä. Kuvassa lauantain joukkue ennen pelejä.

18.5.2018.
Veljmiehillä oli paikallissarjakierroksella yhden voiton ilta molemmilla joukkueilla. Sarjatilanne ei kuitenkaan muuttunut olennaisesti vaan Veljmiehet 1 johtaa sarjaa 360 pisteen turvin ennen kesäkuussa pelattavaa viimeistä kierrosta. Vel selkeytjmiehet 2 on neljänten tilannettaä 130 pistettä palkintorajana olevasta kakkosijasta. Arto Hiltunen (Veljmiehet2) oli kierroksen pelaaja keskiarvolla 228. Ykkösjoukkueen Raimo Tossavainen illan toiseksi parhaana ylsi myös parivauhtiin keskiarvolla 203. Tulokset ja sarjatilanne tästä ja tilannekuva pelipaikalta alla.

17.5.2021.
Huomenna tiistaina Rauhalahdessa pelataan paikallissarjan toiseksi viimeinen kierros: Veljmiehet 1 johtaa sarjaa ja kakkosjoukkkue on neljäntetenä. Sarjatilanne tässä. Huomiset joukkueiden kokoonpanot: 1. Timo Hartikainen, Juha Haataja, Raimo Tossavainen ja Helge Kolehmainen 2. Toni Laine, Ossi Inola, Joni Törhlaajaönen ja Arto Hiltunen

16.5.2021.
Veljmiesten ykkösjoukkueella oli eilen hyvä pelipäivä Kouvolassa M1 valtakunnasarjan ykköslohkon kolmannella kierroksella. Joukkue voitti neljä seitsemästä pelistään ja otti lisäksi yhden tasapelin. Siitä huolimatta jumbosija lohkossa säilyi ja ero kärkeen lyheni vain neljä pistettä ollen nyt 1084. Sarjassa säilymisen kannalta tilanne parani kuitenkin huomattavasti enemmän ja matka kuutossijalle lyheni 227 pisteellä hiukka yli neljäänsataan pisteeseen.
Tänään sunnuntaina Lahdessa pelattu neloskierros ei sitten sujunutkaan Veljmiesten osalta yhtä luonnikkaasti. Seitsemästä pelistä vain kaksi päättyi voitokkaasti. Sarjan kärkeen rynnistänyt Kouvolan AS karkasi 1500 pisteen päähän jumbosijalle juuttuneeseen Veljmiehiin. Myös sarjapakan ensi kaudelle varmistava kuutossija karkasi jälleen liki 800 pisteen päähän, joten melkoinen urakka siinä olisi kuun lopussa Rauhalahdessa pelattavalle viimeiselle kierrokselle…mission impossible??  Koronan vuoksi kolmimiehisin joukkuein palatussa sarjassa  joukkueiden tasoerot tulevat korostetusti esille.
Lauantaina Veljmiesten paras oli Arto Hiltunen 207 keskiarvolla ja tänään Sami Päiväniemi tasan 200 keskiarvolla. Sarjataulukko ja kierrosten tulokset tästä. Kuva Lahdesta ennen pelien alkua....ei tuo tilanne niin vakavalta näytä kuin tekstin perusteella voisi kuvitella...tämähän on vain keilailua....

10.5.2021.
Box 300 finaali keilattiin tänään Rauhalahdessa missä voiton vei tasaisella nousujohteisella pelillään Mainareiden Joonas Jehkinen kuuden sarjan komealla tuloksella 1424 (ka 237). Kolauksen Esa Nykänen tuli toiseksi 16 pisteen erolla kärkeen. Tiimin Hannu Timonen johti peliä viiden sarjan jälkeen, mutta ei löytänyt pelipaikkaa sirryttyään radalta 12 rataparille 1 ja 2. Hannu notkahti kolmossijalle 78 pistettä kärjen jäljessä. Veljmiesten Arto Hiltunen ja Sami Päiväniemi ottivat sija 4 ja 5.
Palkinnoksi ensimmäiselle tusinalle oli euroja ja sijoille 13-18 RB:n lahjakortteja. Lisäksi kaikille 18 finalistille oli extrapalkintona laadukas BOX 300 frisbee kiekko. Kisan tulokset löytyvät tästä ja alla muutama kuva tapahtumasta. Onnitelut menestyneille! Kiitokset osallistujille ja yhteistyökumppaneille.
 

Voittaja Joonas Jehkinen
Kisan kakkonen Esa Nykänen
Kolmossija Hannu Timonen
Kolmen kärki keskellä, vasemmalla kisan talouden taustavoima Jouni (Joramark) Rautiainen ja oikealla palkinnot jakanut Joni Törhönen

 

9.5.2021.
Huomenna 10.5 keilataan Veljmiesten kevätkisan BOX 300 finaali Rauhalahdessa klo 18:00. Finalistit löytyvät RB:n sivulta tästä.
Tiistaisen paikallisarjakierroksen Veljmiesten joukkueiden kokoonpano tässä:  1-joukkue: Jari Holopainen, Timo Hartikainen, Miikka Törhönen ja Helge Kolehmainen. 2-joukkue: Toni Laine, Ossi Inola, Arto Hiltunen ja Joni Törhönen

7.5.2021.
Paikallissarjaa jatketaan Rauhalahdessa tiistaina 11.5 klo 17:30. Veljmiehet on mukana kahdella joukkueeella. Alla loppukauden muuttunut sarjaohjelma.

28.4.2021
Tässäpä vielä Veljmiesten valtakunnansarjapelien aikataulut loppukaudeksi.


16.4.2021
Kaksiosaisen haasteottelun Rojjaas Veljmiehet toinen osa keilattiin RB:ssa viime maanataina. Maaliskuussa pelatun ykkösvaiheen voittivat Veljmiehet n 400 pisteellä. Toisen pelin vei Rojjaas kutakuinkin yhtä selkein lukemin eli kisa päättyi 1-1 tasapeliin. Kakkosvaiheen tulokset tästä.

9.4.2021. 

Pääsiäismaanataina 5.4 keilattiin Kuopion Keilahallin 48 vuoden historian viimeinen kilpailu Halllin Kaatajaiset erikoiskilpailun finaalin merkeissä. Finussa keilattin ensin viisi sarjaa am pelitavalla, jonka jälkeen 6 parasta jatkoi roundrobin peleillä. Viiden sarjan jälkeen mainarikaksikko Juha Immonen ja Juho Rissanen olivat pisteen erolla keulassa karanneena 70 pisteen päähän kolmanneksi nousseeseen Hilimojen Riitta Turuseen. Veljmiesten Jouni Rautianen oli hienosti neljäntenä. Roudrobiniin nousivat myös Ani Juntunen ja alkukilpailun voittanut Tiimin joitakin vuosia sitten yhdeksänkymppisiään juhlinut Unto (Uti) Leskinen.
Roudrobinissa  Juho ja Veljmiesten Jouni voittivat neljä viidestä pelistään.  Suomenmestarin ottein Juho voitti kisan ylivoimaisesti yli 150 pisteellä lukemin 2467. Jouni Rautiainen piti Veljmiesten värejä loistavasti esillä kakkossijallaan. Ani Juntunen otti kolmossijan.
Kisan jälkeen Kolauksen keilailussa kunnioitettavan pitkällä urallaan vankasti meritoitunut Maire Rautakoski suoritti hallin viimeisen virallisen heiton. 1973 rakennetun haliin toiminta loppuu Keilakujan tontilla ja rakennus puretaan. Toiminta jatkuu suunnitelmien mukaan jo kesän jälkeen elokuussa torin kulmalla Veljmies patsaaan tuntumassa entisen Anttilan rakennuksen alakerrassa.
Hallin Kaatajaisten tulokset löytyvät tästä muistin virkistämiseksi "marinoituna" tammikuun 1973 lehtileikkeellä uuden hallin rakentamisesta. Alla kuvassa kisan kolmen kärki ja Maire hallin toimintahistorian viimeisessä heitossa. Kolmannessa arkistokuvassa  Rojjaaksen erikoisen viikontakainen voittaja Veljmiesten Arto Hiltunen.

Veljmiesten BOX 300 on meneillään Rauhalahdessa. Maanataina klo 17.30 keilataan toinen osa 7-miehisestä haasteottelusta Veljmiehet vs Rojjaas. Mukaan mahtuu vielä ilmoittautumalle RB hallille. Boxin päivittyvä alkukilpailutilanne tästä. rstr

Maire...hallin viimeinen heitto
Ani, Juho ja Jouni Kaatajaiset 3 kärki
Arto Rojjaas erikoisen voittaja kuva 2018 VM mestari.

30.3.2021.
Eilen maanantaina pelattiin Rauhalahdessa Rojjaaksen erikoisen finaali ajankohtaan sovelletusti suljetuin ovin vain keilaajien ja toimitsijoiden paikallaollessa. Alkukilpailulistan kärkikaksikko Tomas Käyhkö ja Joonas Jehkinen joutuivat kisassa finaalipaikan lunastaneiden Veljmiesten tiukkaan puristukseen.
Alkukilpailun sijalta 11 finaaliin noussut  Arto Hiltunen (VM) aloitti maltillisesti 167 sarjalla tuhlaten 90 pisteen tasoituksensa jo eka sarjaan. Seuraavat viisi sarjaa olivatkin sitten melkoista ilotulitusta, kun Arto nousujohteisella pelillään hyökkäsi kisan voittoon hulppealla 1468(90) tuloksellaan. Puhtaaksi keskiarvoksi tuli joitakin kymmenyksiä alle 230.
Joonas Jehkinen kiipesi lähimmäksi 27 pisteen päähän kärkituloksesta ja kakkossija heltisi kovalla 240 keskiarvolla lukemin 1441(0).Kolmossijan otti Kaamoksen Erkki Männistö yli 100 pistettä voittajasta jääneenä.
Sijoista 4 ja 5 Veljmiesten kaksikko Jouni Rautiainen ja Juha Haataja kävivät ankaran pistetaistelun, joka kääntyi lopulta Jounin eduksi kahdella pisteellä. Lieneekö keskinäisessä kisassa ollut pelkkä numerojärjestys pontimena…vaiko muitakin bonuksia...ravintola tosin  oli sulkutilassa.Toinen Veljmiesten taistelupari Helge Kolehmainen ja Mika Venäläinen kisasi liki yhtä tiukkaan sijoista 8 ja 9. Se kamppailu päätyi Helgen 4 pisteen voittoon. Manittakoon että aivan ensi kertaa tämä kaksikko ei radalla ollut. Mikalla tilastoituja kilpailusarjoja kuluvalla kaudella 1119 ja Helgellä 612. Mika onkin sarjamäärissä valtakunnan tilastoissa kakkonen. Edellä on vain illan finalissa kuudenneksi jätetty Tomas Käyhkö 1291 sarjallaan.
Finaalissa joka kolmas keilasi Veljmiesten paidassa, voitto tuli ja kymppi sakissa oli VM osuus oli puolet...ihan hyvätä tilanne seuran kannalta näyttää vapaampia aikoja ja sarjapelejä odotellessa. Pysytään terveinä  (kirjoittaja sai eka covidpiikin tänään M72 luokassa... valoa on näkyvissä.)
Rojjaaksen finaalin tulokset tässä.

29.3.2021
Veljmiesten BOX 300 erikoiskilpailu alkaa huomenna Rauhalahti Bowlingissa. Tänään alkaneen ravintolasulun johdosta arki-iltojen alkukilpailukilpailuvuorot ovat sulun loppuun (18.4) saakka klo16.00 ja 17.30, koska halli suljetaan  klo 19. Päivä- ja viikonloppuvuorot säilyvät ennellaan. Ajankohtainen tilanne löytyy hallin sivulta.

Alkukilpailussa pelataan 4+4 sarjaa. Alla kilpailukutsu ja sama pdf: nä tästä. Tervetuloa kisaamaan.

25.3.2021 (tilannepäivitys)
Vaikka Covid- tilanne onkin rajoittanut suurempien "keilailukinkereiden" järjestämistä ja sarjapelitkin ovat toistaiseksi tauolla, eivät kaikki Veljmiehet suinkaan toimettomana ole olleet. Kuopion molemmissa halleissa on erikoisikilpailut meneillään ja alkukilpailulistalla finaalirajan yläpuolella Veljmiehillä on molemmissa vankka edustus.
RB:ssa Rojjaaksen erikoisen ensi maanantain 29.3 finaaliin ovat menossa aInakin alkukilpailun 3 ja 4 sijoille hirmutuloksilla rynnineet Helge Kolehmainen 1420 (114) ja Mika Venäläinen 1407 (144). Listalla edellä ovat vain keilaajille varsin tutut mainarinimet Tomas Käyhkö ja Joonas Jehkinen. Kymmenen kärkijoukosta löytyvät myös Veljmiesten Arto Hiltunen ja Jouni Rautianen. 
Kuopion vanhemman keilahallin viimeinen kisa hallin kaatajaiset tulee finaalivaiheseen pääsiäismaanantaina 5.4. Alkukilpailulistan kakkosijaa pitää Veljmiesten Jouni Rautiainen 5 sarjan tuloksellaan 1177 (130) ja vain kolmen pisteen takamatkalla seurakaveri Jari Holopainen on kolmantena.
Kaksiosaisen haasteottelun Rojjaas vs Veljmiehet ykkösvaihe keilattiin 7 miehisin joukkuein Rauhalahdesssa 17.3 ja se päättyi Veljmiesten selvään voittoon. Toinen osa on tarkoitus pelata ensi tiistaina alkavan Veljmiesten Box 300 erikoiskilpailun merkeissä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Ykkösvaiheen tulokset löytyvät tästä. Vuoden tauollta palanneen  Box 300 kisajuliste julkaistaan ensi viikon alussa.
Helmikuun lopulla Veljmiehillä oli pienimuotoinen talvitapahtuma jonka yhteydessä käytiin myös seuran sisäinen keilakisa. Kisan tulokset löytyvät tästä. (piikitystä ootellessa rstr)

8.2.2021.
Veljlmiesten joukkueet takoivat hyvää tulosta tänään Kuopion Keilahaliissa käydyssä Tiimin isännöimässä kahteen kisalähtöön jaetussa seuraottelussa. Ykkösjoukkue oli kisan ylivoimainen ykkönen ja joukkeen tämän päivän ykkösnyrkki Helge Kolehmainen nousi tuloksellaan 1163 (75) Topin Kisan alkukukilpailulistan  kärkipaikalle. Veljmiesten kakkosjoukkue jäi ottelun kakkosijasta vain 21 pistettä sijoittuen kolmanneksi. 
Topin kisan alkukilpaiun kymmenen parhaan joukossa on nyt neljä Veljmiestä. Helge kärjessä, Juhat Heiskanen Haataja sijoilla 3 ja 4 sekä Ossi Inola sijalla 9. Kuvassa alla voittajajoukkue ennen peliä. Pelin jälkeen voittajat palkittiin Burger -aterialla ja joukkueen paras tuplasellaisella....bon appétit...tulokset tästä.   (rstr)

...ja tässä kuvassa kolmanneksi sijoittunut VM kakkosjoukkue. (Kuvat Raimo Tossavainen.)


2.2.2021.
SKL hallitus päätti eilisessä kokouksessaan siirtää valtakunnansarjapelit kaikilla tasoilla helmi- maaliskuun pelikierrosten osalta. Rästipelit aiotaan kyllä pelata myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Päätös kononaisuudessaan  löytyy SKL:n sivuilta tästä.
Paikallissarjapelien aikataulumuutokset löytyvät KKL:n sivuilta tästä.

3.1.2021.
Veljmiesten 47 vuoden yhtäjaksoista kisaperinnettä jatkavat Tinat etenivät tänään finaalivaiheeseen. Eilen päättyneen alkukilpailun perusteella eri kriteerein finaalin oli selvittänyt tiensä 24 keilaajaa ja joukossa oli myös mukavsti maajoukkuemiehiä valtakunnan TOP 10 ryhmästä. Odotettavissa oli kovatasoinen taistelu kisan kärkisijoista.
Mainareiden Juho Rissanen aloitti kuuden sarjan osion räväkästi heittämällä kahteen ensimmäiseen sarjaan huimat lukemat 511. Toinen maajoukkuemies Ailecin Pasi Uotila aloitti myös kohtuuhyvin tekemällä  kahteen sarjaan 467 ja vain pistettä vähemmän puhtaana heitti Veljmiesten Miikka Törhönen. Eilinen alkukilpailuvoittaja upean tuplakolmesatasen  kisan päätteeksi ”taikonut” AS Niko Oksanen jäi finaalin alussa ”hiukan telineisiin” ja oli kahden sarjan jälkeen vasta sijalla 22 lukemin 376. Kisan kärjessä siinä vaiheessa olivat tasoitustensa ansiosta hyvällä 222 sarjalla aloittanut Kolauksen Veikka Rytkönen ja Kaamoksen Erkki Männistö. Tilanne 2 sr jälkeen tästä.

Nikokin löysi pelivireensä kolmannessa sarjassa ja alkoi pikkuhiljaa nousta kohti 8 parhaan joukkoa ja pääsyä roundrobin vaiheeseen. Neljän sarjan jälkeen kuuden parhaan järjestys oli Rissanen, Uotila, Törhönen, Immonen Aikioniemi ja Käyhkö. Sijoilla 7 ja 8 ainoat yli sadan pisteen tasoituksilla keilanneet Männistö ja Rytkönen. Niko Oksanen siinä vaiheessa sijalla 11. Tilanne  neljän sarjan jälkeen tästä.

Kahdessa jäljellä olevassa sarjassa ratkaistiin 8 jatkopeleihin menijää. Kuuden sarjan jälkeen Juhon 14 pisteen johto kääntyi kahden pisteen takamatkaksi kärkeen nousseeseen Uotilaan. Kolmanneksi kipusi myös maajoukkuemies Mainareiden Tomas Käyhkö ja neljäntenä tasaisesti pelannut Miikka takanaan viidentenä Immosen Juha. Niko Oksanen oli noussut kuudenneksi ja tasoitusmiehet oli jätetty armotta kahdeksan parhaan ulkopuolelle. Viimeisinä roundrobiniin menivät Mainareiden Onni Riikonen ja mikkeliläisen BooM.in paidassa keilaava Jari Aikoniemi. Kärjen ja sijan 8  ero oli ykkösvaiheen jälkeen vain 110 pistettä, joten kisa oli vielä täysi auki. Seitsemästä mies miestä vastaan pelistä voittaja kuittaa aina 30 pisteen bonukset….maximum 210. Tilanne ykkösvaiheen jälkeen  tästä.

Uotilan Pasi aloitti kakkosvaiheen ”täystyrmäyksellä” tehden ensimmäiseen RR-peliin Riikosen Onnia vastaan uransa 137:n kolmesatasen. Pasin voittotahti jatkui tuimana ja hän johti kisaa 4 pelin jälkeen jo 240 pisteen turvin toiseksi kolmella voitolla nousseeseen Veljmiesten Miikka Törhöseen. Ensimmäisen pelin tappiosta toipunut Juho oli Miikan kannoilla kolmen pisteen tuntumassa kolmantena. Nelos- ja viitos sijaa pitivät Immonen sekä Käyhkö ja kuudenneksi hiipinyt Niko Oksanenkin oli vain 28 pistettä kakkosijasta jääneenä. Pasi oli jo melkoisesti karkumatkalla, mutta jännäksi meni peli muiden kärkisijojen osalta.

Kuuden pelin jälkeen Pasi oli edelleen reilusti karkumatkalla ja menossa voittoon. Tomas näpytteli viidenteen peliin kolmesatasen ja piti kakkosijaa reilun 100 pisteen marginaalilla Miikkaan. Miikasta 80n pisteen päässä oli tiukka taistelupari Juha Immonen ja Juho Rissanen, joita erotti vain yksi piste ja heti kannoilla (12 pistettä) kuudentena Niko Oksanen.

Erot kärjen osalta muodostuivat lopulta selkeiksi. Viime vuoden Tinoissa kakkoseksi jäänyt Pasi Uotila voitti Tinat 47 kisan ylivoimaisesti yhteispisteillä 3304. Viimeiseen peliin 266 heittänyt Tomas Käyhkö nousi toiseksi numeroin 3167. Maajoukkuemiesten tiukassa puristuksessa Veljmiesten oma ykkösnyrkki Miikka säilytti upeasti sijansa kolmantena lukemilla 2954. Juho Rissanen nousi tuntumaan neljänneksi 14 pistettä Miikan jälkeen. Eilen alkukilpailuvoittoon tosiharvinaisen tuplakolmesatasen siivittämänä karannut Niko Oksanen sijoittui finaalissa viidenneksi. Onni Riikonen otti sijan kuusi 2 pisteen erolla seiskaan Juha Immoseen ja kahdeksas sija meni Jari Aikioniemelle. Lopullinen tilanne löytyy tästä

Palkinnoksi kisassa oli pääosin euroja joista voittajalle kisateeman mukainen 1147 euroa. Kaikille finalisteille ja viikonlopun alkukipailun suorittajille jaettiin Granon lahjoittanat VM seinäkalenteri ja maski. Suorituksia oli kolmensadan pintaan mitä voidaan pitää hyvänä tällaisena poikkeusaikana. Palkintosummaa ja kilpailumaksua oli ennakoivasti hiukan viilattu alaspäin. Komea kisa kaikenkaikkiaan kun kaksi kolmestasta nähtiin finaalissa  ja tuplasellainen alkukilpailussa...harvoin tarjolla. Kisan tulokset parhaiten löytyvät RB: sivuilta tästä. Onnitelut menestyjille ja kiitos kaikille kisaan osallistuneille sekä mainioille yhteistyökumppaneillemme. Tästä on hyvä jatkaa toivottavasti hiipuvan koronan ja vähenevien rajoitustoimien tulevaisuuteen. Alla muutama kuva.joiden laatu hiukan kärsi jutunkirjoittajan neljän kilometrin turvavälin vuoksi.rstr
Tinavoittajat koko kisahistorian ajalta löytyvät tästä.

Kisan kolme parasta palkintoshekkeineen.
Pasi Uotilan kolmestasen viimeinen heitto...uran 137s laatuaan.
Tomas Käyhkö kolmesatanen 12 kaato
Miikka heittämässä
 

2.1.2021.
Veljmiesten Tinojen alkukilpailu päättyi tänään melkoiseen ilotulitukseen kun Kouvolan All Starsin 22 vuotias Niko Oksanen paukutteli kahteen viimeiseen sarjaan molempiin kolmesatasen, eli 24 kaatoa jonoon. Nikon tilastojen perusteella täysosumasarjat olivat uran 38s ja 39s. Tulos 1540 vei Suomen keskiarvolistan viidennellä sijalla  olevan Nikon selvään voittoon Tinojen alkukilpailussa.
Tuloslistan nimien perusteella huomenna klo 10 alkavasta finaalista on odotettavisssa kovatasoinen kamppailu, sillä ainakin neljä pelajaa sijottuuu valtakunnan keskiarvoissa TOP10 joukkoon. Jaossa on vastaavasti perinteinen ajankohtaan peilaten hyvä palkintopotti. Desperadoon osallistui tänään 10 keilaajaa ja finaalipaikat siinä veivät Ari Jehkinen ja Jari Kärkkäinen.
Onnittelut Nikolle tuplatäysosumasta ja kaikille finalisteille tasapuolisesti pelionnea huomiseen. Voittaja on selvillä vasta kun viimeinen ruutu on pelattu.
KuvissaTinat 47 finalistit alla ja oikealla tämän päivän onnistuja Niko Oksanen.

1.1.2021.
Huomenna Rauhalahdessa keilataan viimeiset Tinat 47 alkukilpailuvuorot klo 9.30 ja 12.00. Viimeisen vuoron jälkeen n 14.30 pelataan vielä yhden sarjan Desperado, josta kaksi parasta nousee sunnuntain finaaliin. Kaikille viikonlopun tinasuorittajille jaetaan extrana Granon tuotepaketti, Finaalirajana on nyt 1339. Tarkemmin kisatilanne löytyy RB:n sivulta .

26.12.2020.
Veljmiesten Tinat 47 jatkuvat joulutauon jälkeen tänään tapaninpäivänä klo 12.00 vuorolla. Alkukilpailua on jäljellä enää viikko. Joulun aatonaattona pelattiin kaksi vuoroa, jossa lisäpalkintona oli RB:n lahjoittama keilapallo porattuna.  Kisaan osallistui 26 keilaajaa ja pallon voitti Mainareiden Antero Manninen tuloksella 1349(60). Kannoilla kolistelivat Wattereiden Kari Korhonen, Rovaniemen Kaamoksen Erkki Männistö, Rojjaaksen Pekka Tiirokoski ja St Michelin Timo Liukkonen. Kisa oli erittäin tasainen ja viiden kärki mahtui 33 pisteen haarukkaan. Palloerän tulokset tästä ja Tinojen kokonaistilanne RB sivulta tästä.

18.12.2020.
Tinat alkavat kääntyä pikkuhiljaa "loppusuoraa enteilevään takakaarteeseen" ja vuorossa on Pauligin viikonloppu. Nyt lauantaina tai sunnuntaina kisan heittäneelle annetaan lisäpalkintona Pauligin tuotepaketti (kahvia). Keskiviikkona aatonaatona 23.12 lisäpalkintona on parhaalle alle 200 ka keilaajalle Rauhalahti Bowlingin lahjoittama keilapallo. Viimeisenä viikonloppuna 2-3.tammikuuta kaikille osallistuneille Granon tuotepaketti.

Alkukilpailun finaaliraja sija 16on tällä hetkellä 1325. Mainarit ovat ryhtyneet tinankaivussa tositoimiin ja vallanneet alkukilpailun kolme kärkipaikkaa kovilla tuloksilla. Juha Immonen 1479,Tomas Käyhkö 1441 ja Juho Rissanen 1419.  Heti tuntumassa 13 alkuisilla lukemilla kaksi Veljmiestä Miikka Törhönen ja Sami Päiväniemi sekä takavuosien suomenmestari ysisadan Kari Hurri.
Finaaliin nousee16 alkukilpailun parasta, kaksi parasta Turbosta, kaksi parasta keilaajaa 16 parhaan ulkopuolelta, joiden keskiarvo on max. 189,99, kaksi parasta veteraanikeilaajaa ja kaksi parasta desperadosta. Näyttää, että kolmas tammikuuta nähdään mielenkiintoinen kovatasoinen 24 keilaajan finalistijoukko jakamassa yhteensä liki viiden tonnin tinapottia. Tilanne löytyy tästä.  Lisäpalkintovuorot näkyvät alla kuvassa. Tervetuloa!

 

10.12.2020.
Veljmiesten Tinoja on keilattu yli kolme viikkoa ja kisa on kutakuinkin puolivälissä. Haasteellisesta ajankohdasta huolimatta perinteinen kisa on herättänyt mukavasti mielenkiintoa. Tänään Rauhaladessa kaikki radat olivat täynnä, kun keilattiin viiden kuopiolaisen seuran välinen haasteottelu Tinojen merkeissä. Kisan voitti kuudella miehellä keilannut Kolaus niukasti kaksi pistettä paremalla 1213 joukkuekeskiarvolla kuin toiseksi tullut nelimiehinen Tiimin joukkue (ka1211). Kolmanneksi sijoittui Kuusiston Olavin johdolla nelimiehinen Rojjaas keskiarvolla 1202.
Sitten tulikin keskiarvoon parinkymmenen pisteen pudotus. Veljmiehet ja Nousu molemmat viidellä miehellä pelanneina ottivat sijat 4 sekä 5

Joukkueiden parhaat palkittiin joulunaluspusseilla tai villasukilla. Illan parhaan tuloksen 1350 (132) heitti Kolauksen nuori Veikka Rytkönen ja sijoittui sillä Tinojen alkukulpailulistan sijalle 8. Finaaliraja sija 16 on tällä hetkellä 1296. Haasteottelun tulokset löytyvät tästä ja tinojen alkukilpailutilanne tästä. Alakuvassa vielä kolmen parhaan joukkeen parhaat keilaajat palkinnonjaossa, sekä tulokset heille. Tulukeehan tinnoomaan. rstr
Veljmiehet kiittää vierataan loistavasta aktiivisuudesta ja hyvästä pelistä. Vuoroin vieraissa.

28.11.2020.
Senioreiden valtakunnansarja 1 jatkui tänään Lappeenrannassa viiden pelin kierroksella. Veljmiesten joukkue aloitti pelipäivänsä erinomaisen rivakasti kaataen heti alkuun sarjakärjen Kouvolan AS:n 66 pisteellä ja heti perään kolmantena olleen Imatran Slaikkarit 119 pisteellä. Lieneekö kisa alkanut tuntua liian helpolta, kun kolmanteen peliin tuli sitten kunnon notkahdus tasoon ja pisteet menivät Lappeenrannan X-Companylle melko vaatimattomilla numeroilla 460 - 537. Neljännessä pelissä Kouvolan Nuppia vastaan Veljmiehet palasi voittokantaan, kun taas päivän viimeineisenä savolaisten keskinäinen kamppailu kääntyi puolestaan Varkauden Ysisadan voitoksi.
Päivän saldo oli kolme voittoa ja Veljmiehet oli tänään kolmanneksi paras joukkue. Sarjasijoitus ei noussut, mutta matka ensi kauden ykkössarjapaikkaan tuli hiukan lyhyemmäksi.  Kierroksen joukkue oli AS ja kierroksen pelaaja ylivoimaisesti AS:n Mika Oksanen keskiarvolla 225. Veljmiehistä Markku Koistinen ja Helge Kolehmainen pelasivat parhaiten 194 ja 192 keskirvoilla sijoittuen listalla kuudenneksi ja seitsemänneksi.
Sarja jatkuu tammikussa ja vielä on kaksi kierrosta pelaamatta. Tulokset ja sarjatilanne tästä.
Kuvat: Vasemmalla viimeisestä pelistä ja oikealla "Veljesten" tämänpäivän ykkösnyrkit Markku ja Helge kotiinlähtötunnelmissa. Pelaajat varustautuneet ajankohdan suositusten mukaisilla varusteilla.rstr

19.11.2020.
Veljmiesten mestaruudesta käytiin tiukka 13 jäsenen välinen taisto tänään Rauhalahdessa. Samuli Haverinen,  Arto Hiltunen ja Sami Päiväniemi olivat heittäneet kisan jo aiemmin viikolla torstai-illan osallistumisesteiden vuoksi. Samuli takoi silloin taululle tylyt pohjalukemat 1372 (96), minkä ylittäminen ei keneltäkään tänään onnistunut. Lähimmäksi nousi kovan loppukirin ottanut Miikka Törhönen tehden viimeiseen sarjaan 10 kaatoa ja lukemat 278. 
Samuli voitti kuitenkin mestaruuden 17 pisteen turvin, Miikka tuli toiseksi ja Joni Törhönen kolmanneksi hiukan yli sata pistettä kärjestä.
Voittaja saa vastahankitun uuden kiertopalkintopokaalin vuodeksi  haltuunsa. Edellinen meni Sami Päiväniemelle kolmannella voitolla omaksi vuosi sitten. Kolmelle parhaalle oli palkintona pienet vihreät ostokortit ja lasikantisten lisäpalkintojen arpaonni suosi tänään Jari Holopaista, Joni Törhöstä ja Ossi Inolaa, joka keilasi ensimmäistä Veljmiesten mestaruuskisaansa tänään. Mestaruuskisan tulokset tästä. Muutama kuva kisasta alla. Onnitelut Samulille...Veljmiesten mestarille 2020, sekä muille menestyjille. Valitettavasti mestari ei ollut paikalla kuvien ottohetkellä, joten kuva on vuodelta 2017 .
Osanotto oli vallitsevaan tilanteeseen nähden hyvällä tasolla... kisaan osallistui 16 keilaajaa. Tästä on hyvä jatkaa Tinojen 2021 merkeissä.

Kiertopalkinto mallia 2020 voitolla vuodeksi haltuun...kolmella omaksi
Arkistokuva 2020 mestari Samulista vuodelta 2017, jolloin hän voitti mestaruuden kuin myös vuonna 2015. 
Miikka kaatojonon teossa ...
...tulihan noita 10.
"Veljekset" heti kisan jälkeen. Mestari ei ole kuvassa.

 

Ossi arvontalasia vastaanottamassa Mirkalta

16.11.2020.
Huomenna 17.11 alkaa Rauhalahti Bowlingissa Veljmiesten perinteinen järjestysnumeroltaan 47.s Tinat erikoiskilpailu. Palkitosummaa on hieman muokattu 47 teeman mukaiseksi, mutta kaikenkaikkiaan palkintojen arvo on Paulig- ja Grano viikonloppujen, sekä Rauhalahti Bowlingin pallopalkinnon & lahjakorttien myötä yhteensä noin 5000€. Euroja 14 ensimmäiselle on jaossa 3741 josta voittajalle 1147€. Kisajuliste pdf:nä aukeaa tästä. Alla kuvassa myös 46 vuoden tinahistorian voittajat.

Tervetulloo Kuopioon keilaamaan. Toisessa hallissa alkaa samanaikainen Nousun kisa (ykköspalkinto 600€)  ja molemmat finaalit keilataan 3.1.2021, Tinat aamukymmeneltä RB:ssa ja Nousun kisa klo 17.00 Keilakujalla.

14.11.2020.

Veljmiehet keilasivat tänään valtakunnan ykkössarjaa Imatralla joukkueella Arto Hiltunen, Sami Päiväniemi sekä Miikka ja Joni Törhönen. Pelattiin 7 peliä kolmimiehisin joukkuein. Päivä alkoi hyvin kun sarjajohdossa ollut  Kouvolan AS kaadettiin sevästi pistein 617-552. Seuraavaa voittoa jouduttiinkin sitten odottamaan aina kuudenteen peliin saakka. Kotkan ET voitettiin lukemin 558-492. Se olikin sitten Veljmiesten päivän viimeinen voitto. 
Pelit 2,3 ja 4 veivät Oulun OPS, Tampereen TKK2 sekä Ylä Savon Ice Bowling kukin yli sadan pisteen erolla. Viidennessä pelissä tuli niukka yhden pisteen tappio Imatran Slaikkareille ja seitsemännessä neljä pistettä Lahden Valtille. 
Arto Hiltunen oli joukkueen paras päivän keskiarvolistan sijalla 17 keskiarvollaan 195,4, joka ylittää Arton voimassaolevan keskiarvon parilla pisteellä. Toiset jäivät reippaasti alle oman tasonsa. Artolla onkin tämän päivän joukkueesta eniten pelattuja sarjoja tällä kaudella. AS Niko Oksanen oli kierroksen pelaaja 232 keskiarvollaan ja tusina Nikon takana ylitti 200 pistettä.
Veljmiehet on nyt kahden kierroksen jälkeen sarjassa jumbosijalla ja matkaa seuraavaan joukkueeseen viitisensataa pistettä. Sarjajohtoon nousi Ice Bowling takanaan AS ja TKK 2. Sarja jatkuu tammikuun lopussa Lahdessa. Jäljellä on vielä kolme kierrosta, joista viimeinen Rauhalahdessa. Tulokset ja sarjatilanne tästä.

10.11.2020.
Veljmiesten ykkösjoukkue voitti tänään paikallissarjakierroksella RB:ssa kaikki kolme peliään ja rymisteli sarjakärkeen komealla yli pariin yltävällä 640 joukkuekeskiarvolla. Ensin kaatui Nousu "käsipallolukemin" 708-557. Toisessa pelissä oma kakkosjoukkue pani ankarasti kampohin ja voitto heltisi ykköselle lopulta vaivaisella neljällä pisteellä  582-578. Kolmannessa pelissään Veljmiehet 1 ylsi jälleen reiluun parivauhtiin ja kuritti Kolausta  numeroin 635-578. Veljmiehet 2 voitti myös  illan ensimmäisen pelinsä Kolausta vastaan selvin lukemin 562-477 ja oli kierroksen toiseksi paras joukkue yhdellä voitollaan,
Veljmiehet 1 oli ylivoimaisesti kierroksen joukkue ja julmalla 257 sarjalla aloittanut Jari Holopainen yhtä selkeästi kierroksen pelaaja  214 keskiarvollaan. Veljmiehet joukkueena olivat näin Tinojen aattoviikolla kaikenkaikkiaan hyvässä pelivireessä ja miehittivät keskiarvolistan neljä ensimmäistä sijaa. Kakkosena Juha Heiskanen tasan parilla perässään Mika Venäläinen ja Raimo Tossavainen molemmat 187 keskiarvolla.  Seuraava kierros keilattaan tammikuun 2021 loppupuolella.
Veljmiehet 1 johtaa nyt sarjaa takanaan Nousu yli 300 pistettä ja Kolaus yli 400 pistettä kärkeen. Peränpitäjänä tässä vaiheessa sarjaa toimii Veljmiehet 2.  Tulokset ja sarjatilanne tästä.
Seuraava joukkuekisa Veljmiehillä onkin jo ensi lauantaina Imatralla, missä taistellaan valtakunnan ykkössarjan pisteistä 7 pelin kierroksella. 

Reportterin  kamera oli käytönpuutteesta hieman ruosteessa...yksi kuva kuitenkin paikallissarjaillan pelipaikalta alla. rstr

5.11.2020.
Veljmiehet keilaa paikallissarjaa ensi tiistaina 10.11 Rauhalahdessa kello 17:30. Kyseessä on kolmen pelin kierros. Ilmoittaumiset joukkueeseen Whatts app rymässä VM ilmoitustaulu.

Tinat 47alkavat tiistaina 17.11 ja seuran mestaruusmittelö käydään Tinojen merkeissä kahden viikon kuluttua 19.11 klo 18 alkaen Rauhalahdessa. Tarjolla on mestaruustittellin höysteenä uusi kiertopalkinto vuodeksi haltuun. Kolme parasta palkitaan ostokorteilla ja lisäksi osllistujien kesken arvotaan muitakin palkintoja. Nyt kaikki mukaan! Ilmoittautumiset suoraan hallille.

24.10.2020.

Veljmiehet sai kylmää kyytiä tänään Rauhalahdessa pelatulla senioreiden valtakunnansarjan toisella kierroksella. Takkiin tuli 5-0 eli kaikki pelit päättyivät tappioon, eikä voittobonuksia herunut.
Eka pelissä Veljekset pysyivät vielä hyvin pelissä mukana vaikka vastassa oli ennakkonkin valtakunnaliisesti kova Kouvolan AS. Peli päättyi lopulta 24 pisteen tappioon. Toisessa pelissä viime kierroksen kotihallitappiostaan suivaantunut Varkauden Ysisata löylytti vuorostaan Veljmiehiä liki sadalla pisteellä. Kolmannessa pelissä Imatran Slaikkareita vastaan käytiin tiukka pistetaistelu viimeiseen ruutuun saakka, mutta sekin päättyi niukkaan viiden pisteen tappioon.
Kahteen viimeiseen peliin ei lisäpanoksia Veljmiehiltä enää löytynyt, vaan Lappeenrannan X-Company ja Kouvollan Nuppi veivät ne selkein lukemin.
Kierroksen joukkue oli Ysisata tuntumassaan  AS 52 pistettä jääneenä. Kierroksen pelaaja oli puolestaan AS:n Mika Oksanen keskiarvolla 236 takanaan Ysisadan kova kaksikko Risto Sankilampi 229 ja Petri Riikonen 219. Veljmiehet, parhaana jälleen Markku Koistinen, olivat kaukana päivän parhaista ja jostain syystä liki yhtä kaukana omista parhaistaan. Mutta katse tulevaisuuteen. Sarjaa on jäljellä vielä kolme kierrosta ja vuodenvaiheessa pelaajamateriaali ikääntymisen edetessä taas vahvistuu parilla tasokkaalla veljeksellä. Sarjan kärkeen matka on liian pitkä, mutta sarjapaikasta taistellaan ainakin ankarasti.

Veljmiehet on nyt toiseksi viimeisenä sarjataulukossa tuhat pistettä kärjestä takanaan vain ensimmäisen kierroksen huilannut X-company. AS ja Ysisata ovat selkeä kärkikaksikko. Seuraavaan Slaikkareihin on matkaa jo 500 pistettä. Tulokset ja tilanne löytyvät tästä. Jutun kirjoittajan satunnaiset otokset yhdessä kuvassa alla.

21.10.2020.
Veljmiesten seniorit keilaavat valtakunnan ykkössarjaa Rauhalahti Bowlingissa ensi lauantaina klo 11.00 alkaen. Kolmemiehiseen (+vara) joukkueeseen valittiin Timo Hartikainen, Markku Koistinen, Helge Kolehmainen ja Raimo Tossavainen. Veljmiehet on neljäntenä ensimmäisen kierroksen jälkeen.

16.10.2020.
Paikallissarjakierros pelattiin tiistaina Kuopion Keilahallissa. Kahdella joukkueella sarjaan lähtenyt Veljmiehet aloitti keskinäisellä ottelulla, jossa VM1 kukisti kakkosjoukkueen äärimmäisen tiukan väännön jälkeen vain neljällä pisteellä luvuin 603-599. Ykkösjoukkueen toisessa pelissä kaatui Kolaus selvin lukemin 663-606. VM ykkösen kolmas peli Nousua vastaan kääntyi niukkaan 7 pisteen tappioon. Veljmiehet 2 jäi tällä kertaa ilman voittoja ja samalla sarjataulukon peränpitäjäksi. Nousu johtaa nyt sarjaa, mutta Veljmiehet 1 on iskuetäisyydellä vain19 pisteen takamatkalla. Kolaus puolestaan on taulukon kolmossijalla.
Nousun Miika Meuronen oli kierroksen pelaaja mainiolla 215 keskiarvollaan. Hyvänä kakkosena oli Veljmiesten ykkösjoukkueen Timo Hartikainen keskiarvolla 210,87. Kuvissa Veljmiesten joukkueet numerojärjestyksessä. Vasemmalla VM ykkönen Timo Hatikainen, Helge Kolehmainen, Jari Holopainen ja Raimo Tossavainen. Oikealla 2 joukkue Ossi Inola, Mika Venäläinen, Mikko Valta ja Mirka Törhönen. VM hallitus ansaitsee kiitokset loistavasta aktiivisuudesta, koskapa peräti 5 pelanneen joukkueen jäsenistä kuuluu 6 jäsenen johtokuntaan. Erinomaista aktiivisuutta on osoittanut 2- joukkueen toisen polven Veljmies Mika Venäläinen, joka ylitti jo kauden tässä vaiheessa 400 sarjan rajapyykin. Viime kaudella Mika pääsi 1072 sarjaan. Tuloksiin tästä. Kuvat Marko Kurikka.

Maanantai iltana 12.10 keilattiin Rauhalahti Bowlingissa Sandels Openin 6 sarjan finaalipeli. Mainareiden kaksikko Juho Rissanen ja Luukas Väänänen veivät selkeästi kisan kärkisijat. Juho voitti ykköspalkinnon tuloksella 1398 jättäen Luukasta lopulta vain 32 pistettä. Veljmiesten Arto Hiltunen nousi hienosti kolmanneksi 72 pistettä kärjelle jääneenä ja Arton jälkeen neljänneksi tuli seurakaveri Niko Tuovinen.
Finaaliin osallistui 18 keilaajaa, joista kuuden kärki palkittiin euroilla (ykköselle 300..) ja 7-18 lahjakortein. KIsan tulokset tästä.

12.10.2020.
Huomenna tiistaina starttaa rajoitustilanteen vuoksi kolmimiehiseksi supistettu paikallissarja klo 17.30 Kuopion Keilahallissa. Mukana on neljä joukkuetta ja sarja pelataan viisikierroksisena ilman finaalipelejä. Veljmiehet on mukana kahdella joukkueella ja tulessa ovat huomenna...:  1-joukkue.Jari Holopainen, Raimo Tossavainen, Timo Hartikainen ja Helge Kolehmainen. 2-joukkue Mika Venäläinen, Mikko Valta ja Ossi Inola ja Mirka Törhönen. Sarjapeliohjelmat tästä.

3.10.2020.
Valtakunnan ykkössarjan kauden avauskierros pelattiin Oulussa tänään. Normaalisti viisimiehiset joukkueet on koronarajoitusten vuoksi muutettu toistaiseksi kolmimiehiseksi+varamies, joten osalla joukkueista oli pistää radalle täysi miehistö valtakunnan kärkikeilaajia. Veljmiesten nelikko Sami Päiväneimi, Mikka- ja Joni Törhönen sekä Samuli Haverinen  taistelivat mallikkaasti, mutta se riitti tällä kertaa vain kahteen voittoon seitsemästä pelistä. Sarjataulukossa Veljmiehille jäi peränpitäjän paikka 650 pistettä kärjen takana. Kouvolan AS ja Kotkan ET voittivat molemmat viisi peliä ja ottivat sarjataulukon kärkisijat.
Sarja jatkuu marraskuun puolivälissä Imatralla.  Pelatun kierroksen tulokset löytyvät tästä. tästä

26.8.2020.
Veljmiesten seniorit tekivät tänään varsin onnistuneen valtakunnan ykkössarjakauden avauksen Varkaudessa . Kierroksen viidestä pelistä tuli kolme voittoa, joista varmaankin makein työstettiin viimeissä pelissä kaatamalla kotihallissaan Varkauden Ysisata komeasti parilukemin 612-540. Edellisessä pelissä Kouvolan Nuppi kaatui niukemmin lukemin 572-555. Päivän ensimmäisen pelin voittopisteet tulivat helpolla, koskapa Lappeenrannan X-Company oli päättänyt jättää ainakin tämän kierroksen väliin. 
Markku Koistinen ja Helge Kolehmainen olivat Veljmiesten parhaat 184 ja 180 keskiarvoillaan. Ysisadan Timo Koivula ja Petri Riikonen olivat puolestaan kierroksen parhaat 227 ja 210 keskirvoilla.
Sarjataulukon kärkeen nousi Kouvolan AS niukalla neljän pisteen erolla Imatran Slaikkareihin.  Varkauden Ysisata on kolmantena ja Veljmiehet neljäntenä kolmisensataa pistettä kärjen takana. Seuraava kierros keilataan 24.10 Veljmiesten kotikentällä Rauhalahti Bowlingissa.  Päivän kierroksen tuloksiin tästä.

Kuvat Raimo Tossavainen

21.9.2020.
Seniorien valtakunnan ykkössarja alkaa ensi lauantaina 26.9 Veljmiesten osalta Varkaudessa viiden pelin kierroksella. Sarja pelataan poikkeusolojen vuoksi kolmimiehisillä joukkueilla+varamies. Veljmiehet lähtee Varkauteen joukkueella Timo Hartikainen, Markku Koistinen, Helge Kolehmainen ja Raimo Tossavainen (tuloksiin tästä)

19.9.2020.
Veljmiesten perinteinen kauden avaustahtumapäivä kolmiotteluineen toteutettiin jo kymmenennen kerran Rauhalahdessa tänään. Paikalla oli yli puolet eli 21 varsin innostunutta seuran jäsentä. Ennen kisan alkua seura muisti 60- ja 70-vuotis merkkipäiväänsä kaudella viettäneitä Jouni Rautiaista ja Raimo Tossavaista lahjakeiloilla kaiverruksin. 

Kolmiottelu aloitettiin 6 sarjan keilakisalla, jonka kolme parasta olivat Arto Hiltunen 1349, Timo Hartikainen 1283 ja Helge Kolehmainen 1279. Keilailun jälkeen siirryttiin yhdessä Peikkometsän frisbee radalle kiertämään 10 väylän kierros. Sen selvitivät parhaiten järjestyksessä Juha Heiskanen, Niko Tuovinen ja Joni Törhönen. Lopuksi Rauhalahdessa käydyn minigolf kierroksen paras oli Sami Päiväniemi. Toni Laine kakkonen ja Juha Heiskanen kolmas. Kokonaiskilpailun  voitti tällä kertaa Joni Törhönen keräten 52,5 pistettä, Juha Heiskanen tuli toiseksi 46 pisteellä ja Miikka Törhönen kolmanneksi vain puoli pistettä Juhan takana.  Kolmiotteulun tulokset löytyvät tästä.

Kolmiottelun jälkeen ruokailtiin ja pidettiin seuran sääntömääräinen tilikokous aloittavan rahastonhoitajan Timo Hartikaisen vetämänä. Menneeen kauden toimintakertomus käytiin läpi ja tilit hyväksyttiin yksimielisesti. Vanha johtunta sai vastuuvapauden.  Kokouksen päätyttyä siirryttiin palkintojen pariin. Kolmioittelun kolme parasta palkittiin lahjakortein ja lisäksi arvottiin muutama valtionyhtiön ja Pauligin tuotepaketti kisaan osallistuneiden kesken.
Sitten vuorossa olivat huomionosoitukset seuran eteen eteen tehdystä työstä. Seuran pitkäaikaiselle puheenjohtajalle Mirka Törhöselle luovutettiin Veljmiesten  standaari numero 2. Mirka on luotsannut menestyksekkäästi seuraa jo 22 vuotta ja pesti jatkuu edelleen. Rahastonhoitajan tehtävästään kauden alussa luopuneelle Raimo Strömbergille ojennettiin VM standaari numero 3.
Syksyllä 1985 seuraan liittynyt Rami otti taloudenhoidosta "kopin" vuoden 2015 alussa kesken kauden edeltäjän siirtyessä työn perässä etelään. Varainhankinta oli murrosvaiheessa kun jäsenten talkoointo pikkuhiljaa  laimeni kaikilla osa-alueilla. Talous hiukan notkahtikin, mutta muutaman vuoden sinnikkäällä paneutumisella asiaan sekin puoli on saatu kuntoon. Rami on hoitanut myös seuran nettivujen uusinnan sekä niiden ylläpitämisen rh pestin ajan ja jatkaa siinä puuhassa toistaiseksi. Mainittakoon että seuran kaksi viimeistä pelipaitojen uusintaa on vaarin käsialaa kutakuinkin "avaimet käteen" periaatteella. 
Takavuosien varapuheenjohtaja Ari Tuhkanen kutsuttiin johtokunnan esityksestä seuran kunniajäseneksi. Ari on toiminut pitkään Veljmiesten hyväksi ja ollut erittäin merkittävässä osassa seuran taloudenhoidossa muunmuassa tinapalkintojen hankkijana. Ari on kolmas seuran kunniajäsen 55 vuoden historiassa. Standaari on Veljmiesten korkein huomionosoitus. Numero 1 ojennettiin Rauhalahti Bowlingille 2010 vuosikymmenen alkupuolella.
Hyvän päivän päätteeksi saatiin lopuksi vielä yksi hyvä uutinen kun Jouni Rautiainen ilmoitti, että vuoden tauolla ollut kevätkisa BOX 300 voidaan jälleen toteuttaa ja Joramark on mukana entiseen tapaan....kiitos Jounille.
Kokouksen ja palkitsemisten jälkeen siirryttiin saunan kautta vapaalle. Onnittelut kaikille palkituille ja päivänsakarille. Raimo Tossavaisen 70 tuli täyteen juuri tapahtumapäivänä. Veljmiehet kiittää tässä myös mainioita yhteistyökumppaneitaan, jotka ovat mahdollistaneet perinteisen seuramme toiminnan jatkamisen hyvällä tasolla jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Seuran vetovoima on säilynyt ja uusia jäseniä tulee pikkuhiljaa mukaan. Uuteen kauteen lähdetään positiivisin toiveikkaasti rajoitustilanteessta huolimatta.   
P.S.Valtakunnasarjat alkavat jo viikon päästä seniorien pelikierroksella Varkaudessa. Sarjaohjelmat löytyvät tästä. (rstr)

16.9.2020.
Maanantai-iltana keilattiin Rauhalahdessa keväältä rajoitusten vuoksi syksyyn siirtynyt Rojjaaksen eirikoiskilpailun finaali. Tavoilleen uskollisena Veljmiehet olivat hankkineet finaalipaikkoja runsaasti, sillä 24 finalistin peräti kymmenessä paidassa löytyi perinteikäs VM logo.
Kuuden sarjan kisan voiton vei Giantsin Ani Juntunen kovalla 1440(54) tuloksellaan jättäen Veljmiesten Sami Päiväniemen toiseksi 24 pisteen erolla. Kolmossijan otti neljänteen sarjaan kisan parhaan 278 heittänyt Veljmiesten Samuli Haverinen 41 pistettä kärjen takana. Mainareiden nuori Max Räsänen tuli neljänneksi vain pisteen Samulista jääneenä ja Maxin takana viidenneksi Veljmiesten väreissä Raimo Tossavainen.
Voittaja palkittiin 500-, toinen sija 300- kolmas 200- ja muut finalistit hiukan pienemmillä euronipuilla. Onnittelut menestyneille! Tulokset löytyvät RB:n sivuilta tästä.

Muistutukseksi jäsenille että lauanataina kello 10 alkaa Veljmiesten perinteinen kauden avaustapahtuma kolmiottelun keilailuosuudella. Mukaan on tämän kirjoitushetkellä ilmoittautunut mukavasti 20 jäsentä, joten saadaan varmaan kunnon kisa aikaan. Kolmiottelun jälkeen ruokaillaan sekä saunotaan ja klo 16 kokoonnutaan tilikokouksen merkeissä. Tervetuloa mukaan... vielä muutama keilaratapaikka olisi vapaana viime hetken ilmoittautujille. (rstr)


 

23.8.2020.
Veljmiesten tilikokous pidetään lauantaina 19.09.2020 klo 16.00, Rauhalahti Bowlingissa. Ennen kokousta kauden avaustapahtuna perinteinen kolmiottelu, joka aloitetaan keilailuosuudella RB:ssa klo 10. Kolmiottelun jälkeen seura tarjoaa ruokailun ja RB:n sauna on käytettävissä. Kaikki seuran jäsenet mukaan!! Kokouskutsu on ilmoitustaululla. Tervetuloa!...kuvakooste kauden 2018 avauksesta.

4.8.2020.
Veljmiesten Mika Venäläinen keilasi toiseksi sunnuntaina Iisalmessa Liike Openin finaalissa jääden voittajasta vain 23 pistettä. Ykkössijan nappasi PieBon Juhani Kasurinen ja kolmanneksi tuli PeBon Rainer Kaartinen 14 pistettä Mikan takana. Kuvassa kisan kolmen kärki. Finaaliin osallistui 15 keilaajaa. Onnitelut menestyneille.

27.6.2020
Täysi tusina Veljmiehiä kokoontui tänään RB:ssa sääntömääräisen 55.en vuosikokouksen merkeissä. Ensi kauden talousarvio hyväksyttiin ja päätettiin että valtakunnan- ja paikallissarjoihin lähdetään edelliskauden tapaan kahdella joukkueella molempiin. Myös seuraotteluita pyritään järjestämään entiseen malliin. Jäsenmaksut säilytetään viime vuosien tasolla; nostopaineita ei ole mikäli liiton osuudet eivä syksyllä nouse. Omista kisoista Tinat ja kevään erikoinen järjestetään viime kausien tapaan, ellei mitään tämän kevätkauden tapaisia esteitä niiden toteuttamiselle tule vastaan. Seuran jäsenmäärä säilyy kutakuinkin ennallaan. Yksi seurastasiirtyminen ja yksi lajin lopettaminen miinuseksena. Kuluneen kauden aikana plussana tuli kolme uutta jäsentä ja uuden kauden alussa (1.7) yksi uusi jäsen.
Johtokunnan kokoonpano muuttui kahden jäsenen osalta. Uusiksi jäseniksi  valittiinTimo Hartikainen ja Raimo Tossavainen omasta pyynnöstään paikastaan luopuneiden Raimo Strömbergin ja Lauri Leppäsen tilalle. Puheenjohtajana jatkaa Mirka Törhönen ja Jari Holopainen aloittaa toisen kautensa seuran sihteerinä.. Rahastonhoitajan valitsee uusi johtokunta keskuudestaan.
Ennen kokousta osa osallistujista heitti Hilimojen kesäkisaa ja varsin sopuisasti  sujuneen kokouksen jälkeen iloinen tusina siirtyi Amarilloon viettämään iltaa ruokailun merkeissä.  Hyvää kesää kaikille! 

Kesäkisan jälkeen kuvassa vasemmalla yli 1000 sarjaa kaudella keilannut Mika Venäläinen, keskellä Helge Kolehmainen ja oikealla kauden vaihtuessa seuraan tullut Ossi Inola, jonka kokous toivotti lämpimästi tervetulleksi joukkoon. Toinen kuva illemmalla Amarillosta.

12.6.2020.
Kauden päättäjäisten aika käsillä. Lauantaina 27.6  klo 16.00 Veljmiesten vuosikokous RB:ssa ja illemmalla seuran tarjoama ruokailu Amarillossa  . Kokouskutsu kotisivun ja whatts app:n ilmoitustauluilla. Ilmoittautuminen whats appiin.

28.5.2020.
Kuten alkukuusta arveltiinkin keilaajien pakkoloma päättyy ainakin toistaiseksi heti ensi viikon alusta. "Kotiluolat" avautuvat pikkuhiljaa ja päästään taas toteuttamaan niin tauon aikana varastoon kasautuneita kaatoja kuin satunnaisia seiskakymppi reikiäkin. Ennenkaikkea tapaamaan ainakin kuuloetäisyydeltä lajikumppaneiden tärkeää verkostoa. "We ll*be back" ---ex jenkkisenaattoria lainatakseni. Kuvassa maanantaiseen avaamiseen valmistautuva RB toissapäivänä. Pysytellään terveinä. Ohjeita tulee riittämiin muilta kanavilta...mm hallien taholta. rs
 

3.5.2020.
Poikkeustila päättyy aikanaan. Näihiin puuhiin palataan vielä...

6.4.2020
Veljmiesten osalta valtakunnansarjat eivät vaadi tällä kaudella enää mitään toimenpiteitä. Ykkösjoukkue ja seniorit jatkavat näillä näkymin syksyllä samalla sarjatasolla kuin tälläkin kaudella.  Ensi kauden lmoittaumismaksut postitetaan liiton toimesta vasta kesäkuussa ja laskuilla on maksuaikaa elokuun loppuun saakka. Vasta maksamalla ilmoittautuminen sarjoihin vahvistuu, joten syksyllä on vielä aikaa harkita. Alla siteeraus SKL:n tämänpäiväisestä tiedotteesta. Pysytäänhän terveinä! rstr
"SKL:n hallitus on etäkokouksessaan 3.4.2020 yksimielisesti päättänyt kilpailu- ja sarjavaliokunnan esityksestä, että valtakunnansarjoja ei ikävä kyllä jatketa tämän kauden osalta koronaviruksen vuoksi.

Valtakunnansarjoja ei enää jatketa tämän kauden osalta ja vain loppuun asti pelattujen sarjojen tulokset jäävät voimaan. Mitaleja ei jaeta eikä sarjanousuja ja putoamisia tule, pois lukien senioreiden ykkössarjasta kakkossarjaan sekä veteraanien mestaruussarjasta ykkössarjaan, koska näissä sarjoissa runkosarja on pelattu eikä karsintoja ollut enää ohjelmassa."

Tätä vanhemmat tapahtumat löytyvät ajakontaista arkisto välilehdeltä.